Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: you’ll think of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - you’ll think of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’ll think of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’ll think of me .

Origineel

[Verse 1] I'm sorry now, girl, but I must leave you There's something deep inside my soul keeps calling me The winter wind, girl, will not deceive you And in your cold and empty bed, you'll think of me, oh yes You'll think of me [Verse 2] You'll see me coming, you'll see me going Don't ask me why, I'm just the kind needs to be free Just like that outlaw wind keeps on a-blowing Yeah, in your cold and empty bed, you'll think of me, oh yes You'll think of me [Verse 3] Now I know you loved me just like I wanted I know you'd follow me across an endless sea But, baby, I've got a heart that's haunted Yeah, in your cold and empty bed, you'll think of me, oh yes You'll think of me [Verse 4] Ah but you should know, girl, that I'll be crying Out on that lonely road where not a soul can see I'll shed my tears for a love that's dying Yeah, in your cold and empty bed, you'll think of me, oh yes You'll think of me [Verse 5] The summer sun, girl, will bring a stranger And he'll be better to you than I used to be And when he takes you into his arms, girl Well, in your warm and loving bed, you won't think of me, no, no You won't think of me [Outro] Then in your warm and loving bed, you won't think of me, no, no You won't think of me

 

Vertaling

[Verse 1] Het spijt me, meisje, maar ik moet je verlaten Er is iets diep in mijn ziel dat me blijft roepen De winterwind, meisje, zal je niet bedriegen En in je koude en lege bed, zul je aan me denken, oh ja Je zult aan me denken [Verse 2] Je zult me zien komen, je zult me zien gaan Vraag me niet waarom, ik ben het soort dat vrij wil zijn Net zoals die vogelvrije wind blijft blazen Ja, in je koude en lege bed, zul je aan me denken, oh ja Je zult aan me denken [Verse 3] Nu weet ik dat je van me hield zoals ik wilde Ik weet dat je me zou volgen over een eindeloze zee Maar, schatje, ik heb een hart dat achtervolgd wordt Ja, in je koude en lege bed, zul je aan me denken, oh ja You'll think of me [Verse 4] Ah maar je moet weten, meisje, dat ik zal huilen Op die eenzame weg waar geen ziel kan zien Ik zal mijn tranen vergieten voor een liefde die stervende is Yeah, in your cold and empty bed, you'll think of me, oh yes You'll think of me [Verse 5] De zomerzon, meisje, zal een vreemdeling brengen En hij zal beter voor je zijn dan ik vroeger was En als hij je in zijn armen neemt, meisje Nou, in je warme en liefdevolle bed, zul je niet aan me denken, nee, nee Je zult niet aan me denken [Outro] Dan in je warme en liefdevolle bed, zul je niet aan me denken, nee, nee Je zult niet aan me denken