Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presli Songtekst: Spanisch Ees

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presli - Spanisch Ees ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Spanisch Ees? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presli! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presli en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Spanisch Ees .

Origineel

B. Kaemfert - C. Singleton - E. Snyder) Blue Spanish eyes teardrops are falling from your Spanish eyes Please please don't cry, this is just adios and not good-bye Soon I'll return, bringing you all the love your heart can hold Please say "Si Si" say you and your Spanish eyes will wait for me Soon I'll return, bringing you all the love your heart can hold Please say "Si Si" say you and your Spanish eyes will wait for me Say you and your Spanish eyes will wait for me

 

Vertaling

B. Kaemfert - C. Singleton - E. Snyder) Blauwe Spaanse ogen tranen vallen uit uw Spaanse ogen Please please don't cry, dit is gewoon adios en niet tot ziens Binnenkort ga ik terug, waardoor je alle liefde je hart kan Gelieve te zeggen "Si Si", zeggen u en uw Spaanse ogen zal wachten voor mij Binnenkort ga ik terug, waardoor je alle liefde je hart kan Gelieve te zeggen "Si Si", zeggen u en uw Spaanse ogen zal wachten voor mij Zeg u en uw Spaanse ogen zal wachten voor mij