Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ely guerra Songtekst: abusar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ely guerra - abusar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van abusar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ely guerra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ely guerra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals abusar .

Origineel

Solo es sutil No hay necesidad De compartir Lo que siento No quiero abusar Al tiempo que me das No quise acaparar Tu vida, con mi afn Solo es vivir La sensacin de Aflojarme en tu cario No quiero abusar Al tiempo que me das No quise acaparar Tu vida, con mi afn Debe pedir mi corazn Paciencia para m Debe pedir mi corazn Paciencia para m

 

Vertaling

Het is gewoon subtiel Dat is niet nodig. Om te delen Wat ik voel Ik wil geen misbruik maken van De tijd die je me geeft Ik wilde niet monopoliseren Uw leven, met mijn genegenheid Het is gewoon leven Het gevoel van Ik ben geen man van jouw liefde Ik wil geen misbruik maken van Ik ben geen man van jouw liefde Ik wilde niet monopoliseren Uw leven, met mijn genegenheid Je moet mijn hart vragen Geduld voor mij Mijn hart moet vragen Geduld voor mij