Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ely joe Songtekst: bet me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ely joe - bet me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bet me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ely joe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ely joe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bet me .

Origineel

Bet me your last nickel that the neon shines tonight Bet me on a night like this I will treat you right Now, don't tell me your troubles, it just ain't worth the time Come here close beside me, bet me you'll be mine Now, Leroy was a gambler, he sang alto in the choir Took a fall in Acuna Town, set his heart on fire So don't tell me your troubles, it just ain't worth the time Come here close beside me, bet me you'll be mine If you got a nickel or a castle on a hill Couldn't buy no sparrow song or one from a whippoorwill So don't tell me your troubles, just ain't worth the time Come here close beside me, bet me you'll be mine

 

Vertaling

Wedden om je laatste stuiver dat de neon vanavond schijnt Wedden dat ik je op een avond als deze goed zal behandelen Vertel me niet wat je dwarszit, het is de tijd niet waard Kom hier dicht naast me, wedden dat je de mijne bent Leroy was een gokker, hij zong alt in het koor Hij viel in Acuna Town en zette zijn hart in vuur en vlam. Dus vertel me je problemen niet, het is gewoon de tijd niet waard Kom hier dicht naast me, wedden dat je de mijne bent Al had je een stuiver of een kasteel op een heuvel Kan je geen lied van een mus kopen of een van een whippoorwill Dus vertel me je problemen niet, ze zijn de tijd niet waard Kom hier dicht naast me, wedden dat je de mijne bent