Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ely joe Songtekst: i ll be your fool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ely joe - i ll be your fool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll be your fool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ely joe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ely joe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll be your fool .

Origineel

I'll be your fool, I'll be your lovin' loser I'll be your ridicule I'll be the one you make fun of When all your plans fall through Because you sure need a fool I'm not alone, I've seen the one's you run to I've known the ones you've known I've seen the ones you come to When you leave your happy home No, I'm not alone All fools must fall, some of them get up again Some are made to crawl Some of them hang on a limb Some sit on the wall But all fools must fall But before I fall I'll run right down your narrow hall And warn your other gentlemen Yeah, before I fall I'll stand up on your garden wall Faithful 'til then

 

Vertaling

Ik zal je dwaas zijn, Ik zal je liefhebbende verliezer zijn Ik zal je bespotten Ik zal degene zijn die je belachelijk maakt Wanneer al je plannen mislukken Omdat je zeker een dwaas nodig hebt Ik ben niet alleen, ik heb gezien naar wie je rent Ik heb degenen gekend die jij hebt gekend Ik heb gezien waar je naartoe gaat Wanneer je je gelukkige thuis verlaat Nee, ik ben niet alleen Alle dwazen moeten vallen, sommigen staan weer op Sommigen zijn gemaakt om te kruipen Sommigen hangen aan een ledemaat Sommigen zitten op de muur Maar alle dwazen moeten vallen Maar voor ik val ren ik zo door je smalle hal En uw andere heren waarschuwen Ja, voor ik val Ga ik op je tuinmuur staan Trouw tot dan