Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ely joe Songtekst: mardi gras waltz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ely joe - mardi gras waltz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mardi gras waltz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ely joe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ely joe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mardi gras waltz .

Origineel

It's a hot and a rockin' street All-right, all-right Burns my jumpin' feet Tonight, tonight Lightnin' flies are shinin' All-right, all-right Mardi Gras' unwindin' Tonight, tonight I'm gonna paint this town red And sail the ocean blue Stay by me, honey, I'll stand by you Jolie Blon', how are you? All right, all right My Swansio, how are you? Tonight, tonight I'm gonna paint this town red And sail the ocean blue Stay by me, honey, I'll stand by you It's a hot and rockin' street All right, all right Burns my jumpin' feet Tonight, tonigh

 

Vertaling

It's a hot and a rockin' street All-right, all-right Burns my jumpin' feet Vanavond, vanavond Lightnin' flies are shinin' All-right, all-right Mardi Gras' unwindin' Vanavond, vanavond Ik ga deze stad rood verven En vaar de oceaan blauw Blijf bij me, schat, ik zal bij je zijn Jolie Blon', hoe gaat het met je? Goed, goed Mijn Swansio, hoe gaat het met je? Vanavond, vanavond Ik ga deze stad rood verven En zeil de oceaan blauw Blijf bij me, schat, ik zal bij je zijn It's a hot and rockin' street Oké, oké Burns my jumpin' feet Tonight, tonigh