Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ely joe Songtekst: musta notta gotta lotta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ely joe - musta notta gotta lotta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van musta notta gotta lotta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ely joe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ely joe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals musta notta gotta lotta .

Origineel

Please understand me everything's all right I just musta notta gotta lotta sleep last night I was high flyin' down Riverside Drive Rockin' to the radio man alive Stopped into a joint bought a round of booze Hot dog I got a buzz in my shoe! Please understand me everything's all right I just musta notta gotta lotta sleep last night Writin' you a letter it's late in the night Sittin' in a cafe eatin' a bite Telln' you about where all I've been Hot dog I'm gone again! Please understand me everything's all right I just musta notta gotta lotta sleep last night Now there's two kind of people in this big 'ol town There's the early to rise and the late to go down I guess I oughta find a better way to stop the clock Hot dog I like it a lot! Please understand me everything's all right I just musta notta gotta lotta sleep last night Hot dog I like it a lot! Please understand me everything's all right I just musta notta gotta lotta sleep! last! night!

 

Vertaling

Begrijp me alsjeblieft alles is in orde Ik heb gewoon niet veel geslapen vannacht. I was high flyin' down Riverside Drive Rockin' to the radio man alive Stopte in een tent kocht een rondje drank Hot dog I got a buzz in my shoe! Begrijp me alsjeblieft alles is in orde Ik heb gewoon niet veel geslapen vannacht. Ik schrijf je een brief, het is laat in de nacht. Sittin' in a cafe eatin' a bite Ik vertel je waar ik allemaal geweest ben. Hot dog, ik ben weer weg! Begrijp me alsjeblieft alles is in orde Ik heb gewoon niet veel geslapen vannacht. Er zijn twee soorten mensen in deze grote stad. Er zijn er die vroeg opstaan en die laat naar beneden gaan Ik denk dat ik een betere manier moet vinden om de klok te stoppen Hotdog, ik vind het lekker. Begrijp me alsjeblieft alles is in orde Ik heb gewoon niet veel geslapen vannacht Hot dog, ik vind het lekker! Begrijp me alsjeblieft alles is goed Ik moet gewoon niet te veel slapen! vannacht!