Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emanny Songtekst: I Messed Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emanny - I Messed Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Messed Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emanny! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emanny en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Messed Up .

Origineel

This wasn't what it's supposed to be I went from having fun to having fantasies And I had every chance to get you away from me But now I am just coming back like a feen You went from a slide to a friend Then a lover now you're everything Tryna lie and tell myself that you ain't anything But I'm in your bed with my phone off Should be out the door but I doze off When I know I should be leaving But I can't control how I am feeling [Hook:] I messed up I started to care Wish I could leave her right after we finished But I stay in it I messed up I feel in love with her Not what I wanted or needed But found it now tryna lose it I messed up I messed up I messed up yeah [Emanny:] Never did it occur to me That one night of passion could ever Lead to you being the one for me Can't believe I let you get close to me I am out of my mind to ever think that I could Keep this up without getting caught up with the reality Try and lie and tell myself you don't mean anything But I'm in your bed with my clothes off Should put a condom on but we go raw And I know I might be tripping But I can't ignore how you're feeling [Hook:] I messed up I started to care Wish I could leave her right after we finished But I stay in it I messed up I fell in love with her Not what I wanted or needed But found it now tryna lose it I messed up I messed up I messed up yeah [Joe Budden:] I mean... we all do. Check this... I mean we started out respectable Was just a good time but it opened mind when she was bisexual And now I am confused as I stare at the ceiling While laying in bed with you no senses like a vegetable You the type of chick that I tell my niggas I'd never do Was supposed to be the pop off Top me off every time she got dropped off Somewhere in there all morals got lost Looking like assault without a weapon Shorty with her guard down and me without protection Was thought that you can't tame a ho But if you should try and get denied you shouldn't blame a ho That's the only game she know but I keep a poker face Cause With all the shit that I hear about her It be ashamed if niggas knew that really I cared about her Started out respectable Was just a good time but opened my mind When she was that flexible And changed the whole set of rules Now instead of calling shorty a cab I let her stay And honestly she might be the best mistake I've ever make [Hook:] I messed up I started to care Wish I could leave her right after we finished But I stay in it I messed up I feel in love with her Not what I wanted or needed But found it now tryna lose it I messed up I messed up baby I messed up

 

Vertaling

Dit was niet wat het hoort te zijn Ik ging van plezier aan het hebben van fantasieën En ik had alle kans om je weg van mij Maar nu ben ik gewoon weer terug als een feen Je ging van een dia naar een vriend Dan nu een liefhebber bent alles Tryna leugen en vertel me dat je niet om het even wat Maar ik ben in je bed met mijn telefoon uit Moet de deur uit, maar ik dommelt Als ik weet dat ik moet vertrekken Maar ik kan niet bepalen hoe ik voel [Hook:] Ik messed up ben ik begonnen om de zorg Wou dat het konlaat haar vlak nadat we klaar Maar ik blijf in het Ik messed up voel ik verliefd op haar Niet wat ik wilde of nodig Maar vond het nu tryna verliezen Ik verpest ik verknald ik messed up ja [Emanny:] Nooit deed het zich voor mij Die een nacht van passie ooit zou Ertoe leiden dat u het een voor mij Kan niet geloven dat ik je dicht bij mij komen Ik ben uit mijn hoofd om ooit gedacht dat ik kon Ga zo door, zonder verstrikt te raken met de realiteit Probeer en liegen en zeg tegen mezelf je niet meentiets Maar ik ben in je bed met mijn kleren uit Moet een condoom om, maar we gaan rauw En ik weet dat ik zou kunnen struikelen Maar ik kan niet voorbijgaan aan hoe je je voelt [Hook:] Ik messed up ben ik begonnen om de zorg Wou dat ik kon haar recht te verlaten nadat we klaar Maar ik blijf in het Ik messed up Ik werd verliefd op haar Niet wat ik wilde of nodig Maar vond het nu tryna verliezen Ik verpest ik verknald ik messed up ja [Joe Budden:] Ik bedoel ... dat doen we allemaal. Controleer dit ... Ik bedoel, we zijn begonnen respectabele Was gewoon een goede tijd, maar het opende ogen toen ze biseksueel was En nu ben ik in de war als ik staar naar het plafond Terwijl tot in bed met je geen zintuigen als een groente U het type kuiken dat ik vertel mijn niggas Ik zou dat nooit doen Moest de pop af zijn Boven me elke keer dat ze werd afgezet Ergens in er alle moraal verloren Zoek als aanval zonder een wapen Shorty met haar hoede en mij zonder bescherming Werd gedacht dat je niet kan temmen een ho Maar als je moet proberen te krijgenontkende moet je niet de schuld geven van een ho Dat is het enige spel dat ze weten, maar ik blijf een pokerface Oorzaak Met alle shit die ik hoor over haar Het te schamen als Niggas wist dat ik echt om haar gaf Begon respectabele Was gewoon een goede tijd, maar opende mijn ogen Toen ze dat flexibel was En veranderde de hele set van regels Nu in plaats van te bellen shorty een taxi Ik laat haar verblijf En eerlijk gezegd zou ze de beste fout die ik ooit heb te maken [Hook:] Ik messed up ben ik begonnen om de zorg Ik wou dat ik kon haar vertrekkenvlak nadat we klaar Maar ik blijf in het Ik messed up voel ik verliefd op haar Niet wat ik wilde of nodig Maar vond het nu tryna verliezen Ik messed up Ik messed up baby I messed up