Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emarosa Songtekst: one car garage

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emarosa - one car garage ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one car garage? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emarosa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emarosa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one car garage .

Origineel

I don't mind where you're going The remedy, remedie's the same I don't mind Now you know me The remedy, remedie's the same If you hurt I'm sorry But that's what I've been through And I'm lonely Cus' I need you I need you To help me through it I'm sorry Here, I find what it takes to be alive And I'm feeling like I'm high enough, but I'm not quite sure that I am feeling up for it I won't be home for the same You love but I love but you say not enough That I gotta go Looking at myself But I don't see him anymore If you're hurt I'm sorry But that's what I've been through And I'm lonely cus' I need you I need you To help me through it I'm sorry Unlock the door for you to help me through Unlock the door for you to help me through If you're hurt I'm sorry But that's what I've been through And I'm lonely cus' i need you I need you to help me through it I'm sorry

 

Vertaling

Het maakt me niet uit waar je heen gaat De remedie, remedie is hetzelfde I don't mind Nu ken je me De remedie, remedie is hetzelfde Als je pijn hebt het spijt me Maar dat is wat ik heb doorgemaakt And I'm lonely Cus' Ik heb je nodig Ik heb je nodig. To help me through it Het spijt me. Hier vind ik wat er nodig is om te leven And I'm feeling like I'm high enough, but I'm not quite sure that I am feeling up for it Ik zal niet thuis zijn voor hetzelfde You love but I love but you say not enough That I gotta go Ik kijk naar mezelf Maar ik zie hem niet meer If you're hurt Het spijt me. Maar dat is wat ik heb doorgemaakt En ik ben eenzaam omdat ik je nodig heb. I need you To help me through it het spijt me Ontgrendel de deur voor jou om me er doorheen te helpen Open de deur voor jou om me er doorheen te helpen If you're hurt het spijt me Maar dat is wat ik heb doorgemaakt And I'm lonely cus' I need you I need you to help me through it Het spijt me.