Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: embrace Songtekst: the final say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: embrace - the final say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the final say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van embrace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van embrace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the final say .

Origineel

I believe I made my point: we think too differently it seems, to me, that you and me, We spend our lives on different frequencies, We can't agree. And I fall in line, Nothing that you say is gonna change my mind, There is nothing left until I fall in line, Nothing that you say is gonna change my mind. It's been a week, I know it's sin but I feel differently now I'm released, 'cause memories - the good ones stick, the bad ones up and leave to win next week. And I fall in line, Nothing that you say is gonna change my mind, There is nothing left and so I fall in line, Nothing that you say is gonna change my mind.

 

Vertaling

Ik geloof Ik heb mijn punt gemaakt: we denken te verschillend het lijkt mij, dat jij en ik, we brengen ons leven door op verschillende frequenties, We kunnen het niet eens worden. En ik val in de rij, Niets wat je zegt zal mij van gedachten doen veranderen, Er is niets meer totdat ik in de rij ga staan, Niets wat je zegt zal mij van gedachten doen veranderen. Het is al een week, Ik weet dat het zonde is, maar ik voel me anders nu ik vrijgelaten ben, 'want herinneringen - de goede blijven, de slechte opstaan en vertrekken om volgende week te winnen. En ik val in de rij, Niets wat je zegt zal me van gedachten doen veranderen, Er is niets meer over en dus ga ik in de rij staan, Niets wat je zegt zal mij van gedachten doen veranderen.