Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: embraze Songtekst: frozen swan

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: embraze - frozen swan ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frozen swan? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van embraze! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van embraze en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frozen swan .

Origineel

If I cried nobody would hear If I cried nobody would care I have nothing but memories Don't leave me alone I am afraid of death, it wille very soon Mother, I am so confused Mother, I am so alone Do you remember me when you see a lone swan? Do you remember me when you are alone? Do you light a candle like we used to do? Do you remember? I am freezing but nobody warms I am tired but I can not drown Hide my feelings, hope for death I cry quietly and alone I am afraid of death it wille very soon Mother, I am so confused Mother, I am so alone Do you remember me when you see a lone swan? Do you remember me when you are alone? Do you light a candle like we used to do? Do you remember?

 

Vertaling

Als ik huilde, zou niemand het horen Als ik huilde, zou het niemand iets kunnen schelen Ik heb alleen maar herinneringen Laat me niet alleen Ik ben bang voor de dood, het zal heel snel verdwijnen Moeder, ik ben zo in de war Moeder, ik ben zo alleen Herinner je je mij nog wanneer je een eenzame zwaan ziet? Herinner je je mij als je alleen bent? Steek je een kaars aan zoals we vroeger deden? Weet je nog? Ik heb het koud maar niemand warmt op Ik ben moe maar ik kan niet verdrinken Verberg mijn gevoelens, hoop op de dood Ik huil zacht en alleen Ik ben bang voor de dood, het zal heel snel verdwijnen Moeder, ik ben zo in de war Moeder, ik ben zo alleen Herinner je je mij nog wanneer je een eenzame zwaan ziet? Herinner je je mij als je alleen bent? Steek je een kaars aan zoals we vroeger deden? Weet je nog?