Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emele Sande Songtekst: Read All About It

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emele Sande - Read All About It ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Read All About It? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emele Sande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emele Sande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Read All About It .

Origineel

I wanna sing, I wanna shout. I wanna scream till the words dry out. So put it in all of the papers, I'm not affraid. They can read all about it, read all about it, oh. (Professor Green) Nothing to hide Stifle or smuggled Suffered and cried Strife made me tougher. Never mumbled or shy to trouble, I rise about it all. Expectations forget rep ain't never begged yet. When I wanted to get pence, hustle. To be here, I'm exactly what my neck says. The press saying I tried to cash in on my dad's death, I wanted to vent 'stead I said nothing at all. After all you were never kin to me, family is something that you never been to me, in fact making it harder for me to see my father was the only thing you ever did for me. (Emeli) I wanna sing, I wanna shout. I wanna scream till the words dry out. So put it in all of the papers, I'm not affraid. They can read all about it, read all about it, oh, oh, oh, oh (Professor Green) As a kid I looked up to you, only thing was I never saw enough of you. Last thing I said was that I hated you, I loved you but now it's too late to say to you. Just didn't know what to do and how to deal with it, even now deep down I still live it. To think I used to blame me, I wonder what I did to you to make you hate me. I wasn't even 5, life's a journey, and mine wasn't an easy ride. You never got to see me rap, I just wish you would reached out. I wish you would been around when I been down. I wish that you could see me now, wherever you are I really hope you find peace. But know that if I ever have kids, Unlike you I'll never let them be without me. (Emeli) I wanna sing, I wanna shout. I wanna scream till the words dry out. So put it in all of the papers, I'm not affraid. They can read all about it, read all about it, oh, oh, oh, oh (Professor Green) (I write songs I can't listen to everything I have, I give to you. In every one of this lines I sing to you.) My job's more like public service, my life just became yours to read and interpret. If you heard it it'd come across a lot of different at times, I throw fits when I read how they word things. You see me smile, now you're gonna have to see me hurtin'. Cuz pretending everything is alright when it ain't, really isn't working. (Emeli) I wanna sing, I wanna shout. I wanna scream till the words dry out. So put it in all of the papers, I'm not affraid. They can read all about it, read all about it, oh, oh, oh, oh (Professor Green) (I ain't censoring myself for nobody,I'm the only thing I can be, all that is good, all that is bad, all that is, me) (Emeli) I wanna sing, I wanna shout. I wanna scream till the words dry out. So put it in all of the papers, I'm not affraid. They can read all about it, read all about it, oh.

 

Vertaling

Ik wil zingen, ik wil schreeuwen. Ik wil schreeuwen totdat de woorden uitdrogen. Dus zet het in alle kranten, ik ben niet bang. Ze kunnen alles over lezen, lees er alles over, oh. (Professor Green) Niets te verbergen Stifle of gesmokkeld Geleden en riep Geschil maakte me harder. Nooit mompelde of verlegen om problemen, ik vraag over dit alles. Verwachtingen vergeet rep is niet nog nooit gesmeekt. Toen ik wilde pence, drukte krijgen. Om hier te zijn, ben ik precies wat mijn nek zegt. De pers te zeggen dat ik probeerde om geld in op de dood van mijn vader,Ik wilde ventileren 'ipv Ik zei helemaal niets. Na alles wat je nooit kin naar me, familie is iets dat je nooit voor mij geweest, in feite maakt het moeilijker voor mij om te zien mijn vader was het enige wat je ooit voor me gedaan. (Emeli) Ik wil zingen, ik wil schreeuwen. Ik wil schreeuwen totdat de woorden uitdrogen. Dus zet het in alle kranten, ik ben niet bang. Ze kunnen alles over lezen, lees er alles over, oh, oh, oh, oh (Professor Green) Als kind keek ik aan jou, maar wat was ik nooit genoeg van je zag. LaatsteWat ik zei was dat ik je haatte, ik hield van je, maar nu is het te laat om te zeggen aan u. Wist gewoon niet wat te doen en hoe om te gaan met het, zelfs nu diep ik leef nog steeds. Te denken dat ik gebruikt om mij de schuld, ik vraag me af wat ik je heb aangedaan om dat je me haat. Ik was niet eens 5, het leven is een reis, en de mijne was geen gemakkelijke rit. Je hebt nooit naar me rap zien, ik wou dat je zou stak. Ik zou willen dat je al rond toen ik naar beneden geweest. Ik wou dat je me nu kon zien, waar je ook bent Ik hoop echt dat je vindtvrede. Maar weet dat als ik ooit kinderen hebt, In tegenstelling tot jou zal ik nooit laat ze zonder mij. (Emeli) Ik wil zingen, ik wil schreeuwen. Ik wil schreeuwen totdat de woorden uitdrogen. Dus zet het in alle kranten, ik ben niet bang. Ze kunnen alles over lezen, lees er alles over, oh, oh, oh, oh (Professor Green) (Ik schrijf liedjes ik kan niet luisteren naar alles wat ik heb, geef ik aan u. In elk van deze lijnen te zingen ik aan u.) Mijn job is meer als openbare dienst, mijn leven werd jouwe gewoon te lezen en te interpreteren. Als jehoorde zij dat zou komen over veel verschillende soms, ik gooi past als ik lees hoe ze dingen verwoorden. Zie je me lachen, nu ga je me moeten zien hurtin '. Cuz doen alsof alles in orde is wanneer het niet, echt niet werkt. (Emeli) Ik wil zingen, ik wil schreeuwen. Ik wil schreeuwen totdat de woorden uitdrogen. Dus zet het in alle kranten, ik ben niet bang. Ze kunnen alles over lezen, lees er alles over, oh, oh, oh, oh (Professor Green) (I is niet censureren mezelf voor niemand, ik ben de enige wat ikkan zijn, alles wat goed is, dat alles slecht is, dat alles is, me) (Emeli) Ik wil zingen, ik wil schreeuwen. Ik wil schreeuwen totdat de woorden uitdrogen. Dus zet het in alle kranten, ik ben niet bang. Ze kunnen alles over lezen, lees er alles over, oh.