Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emeli Sandé Songtekst: Beneath Your Beatiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emeli Sandé - Beneath Your Beatiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beneath Your Beatiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emeli Sandé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emeli Sandé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beneath Your Beatiful .

Origineel

You tell all the boys no Makes you feel good yeah I know you're out of my league But that won't scare me way out no You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But I'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight [Emeli Sande] You let all the girls go Makes you feel good, don't it? Behind your Broadway show I heard a voice say please don't hurt me You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But i'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now boy, take it off now boy I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight Ohhh, Tonight See beneath, See beneath, I...Tonight I... [Labrinth/Emeli Sande] I'm gonna climb on top your every top I'll hold your hand and you'll, you'll jump right out We'll be falling, falling But that's okay Cause I'll be right here I just wanna love Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl Cause I wanna see you say Would you let me see beneath your beautiful tonight Tonight, see beneath your beautiful Oh tonight, we ain't perfect, we ain't perfect Would you let me see beneath your beautiful tonight...

 

Vertaling

U alles vertellen de jongens geen Maakt je een goed gevoel ja Ik weet dat je uit mijn league Maar dat zal mij niet bang uitweg geen Je hebt verricht zo lang Je kon niet stoppen als je het geprobeerd Je hebt opgebouwd je muur zo hoog Dat niemand het kon klimmen Maar ik ga het proberen Zou je laat me zien onder je mooi Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu meisje, take it off nu meisje Ik wil zien binnen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond [Emeli Sande] Je laat alle meisjesgaan Geeft een goed gevoel, niet het? Achter uw show op Broadway Ik hoorde een stem zeggen: alsjeblieft doe me geen pijn Je hebt verricht zo lang Je kon niet stoppen als je het geprobeerd Je hebt opgebouwd je muur zo hoog Dat niemand het kon klimmen Maar ik ga het proberen Zou je laat me zien onder je mooi Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu jongen, neem het uit nu jongen Ik wil zien binnen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond Ohhh, Tonight Zie hieronder, zieonder, I. .. Vanavond I. .. [Labrinth / Emeli Sande] Ik ga klim boven op uw elke top Ik houd je hand en je zult, zult u net springen We zullen vallen, vallen Maar dat is oke Want ik blijf hier Ik wil liefde Zou je laat me zien onder je mooi Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu meisje, take it off nu meisje Want ik wil je zien zeggen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond Vanavond, zie onder je mooie Oh vanavond, wij nietperfect, we is niet perfect Zou je laat me zien onder je mooie vanavond ...