Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emeli Sandé Songtekst: Beneath Your Beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emeli Sandé - Beneath Your Beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beneath Your Beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emeli Sandé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emeli Sandé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beneath Your Beautiful .

Origineel

You tell all the boys no Makes you feel good yeah I know you're out of my league But that won't scare me way out no You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But i'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight You let all the girls go Makes you feel good, don't it? Behind your Broadway show I heard a voice say please don't hurt me You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But i'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now boy, take it off now boy I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight Ohhh, Tonight See beneath, See beneath, I...Tonight I... I'm gonna climb on top your every top I'll hold your hand and you'll, you'll jump right out We'll be falling, falling But that's okay Cause I'll be right here I just wanna love Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl Cause I wanna see you say Would you let me see beneath your beautiful tonight Tonight, see beneath your beautiful Oh tonight, we ain't perfect, we ain't perfect Would you let me see beneath your beautiful tonight

 

Vertaling

You tell all the boys no Makes you feel good yeah I know you're out of my league But that won't scare me way out no You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But i'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight You let all the girls go Makes you feel good, don't it? Behind your Broadway show I heard a voice say please don't hurt me You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But i'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now boy, take it off now boy I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight Ohhh, Tonight See beneath, See beneath, I...Tonight I... I'm gonna climb on top your every top I'll hold your hand and you'll, you'll jump right out We'll be falling, falling But that's okay Cause I'll be right here I just wanna love Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl Cause I wanna see you say Would you let me see beneath your beautiful tonight Tonight, see beneath your beautiful Oh tonight, we ain't perfect, we ain't perfect Would you let me see beneath your beautiful tonight