Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emeli Sandé Songtekst: See Beneath Your Beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emeli Sandé - See Beneath Your Beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van See Beneath Your Beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emeli Sandé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emeli Sandé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals See Beneath Your Beautiful .

Origineel

You tell all the boys know, Makes you feel good, Yeah, I know you’re out of my league, But that won’t scare me, Away oh no, You’ve carried on so long, You couldn’t stop if you tried it, You’ve build your walls so high, That no one could climb it, But I’m gonna try, Would you let me, See beneath you’re beautiful, Would you let me, See beneath you’re perfect, Take it off now girl, Take it off now girl, I want to see inside, Would you let me, See beneath you’re beautiful tonight, You let all the girls go, Makes you feel good, Don’t it, Behind your Broadway show, I heard a boy say please don’t hurt me, You’ve carried on so long, You couldn’t stop if you tried it, You’ve build your walls so high, That no one could climb it, But I’m gonna try, Would you let me, See beneath you’re beautiful, Would you let me, See beneath you’re perfect, Take it off now boy, Take it off now boy, I want to see inside, Would you let me, See beneath you’re beautiful tonight, I’m gonna climb on top of your ivory tower, I’ll hold your hand and then we’ll jump right out, We’ll be falling, falling but that’s okay, Cause I’ll be right here, I just want to know, Would you let me, See beneath you’re beautiful, Would you let me, See beneath you’re perfect, Take it off now boy, Take it off now boy, I want to see inside, Would you let me, See beneath you’re beautiful tonight, We ain’t perfect, We ain’t perfect, Would you let me, See beneath you’re beautiful tonight,

 

Vertaling

U alles vertellen de jongens weten, Geeft een goed gevoel, Yeah, Ik weet dat je uit mijn competitie, Maar dat zal mij niet bang, Away oh nee, Je hebt uitgeoefend zo lang, Je kon niet stoppen als je het geprobeerd, Je hebt bouw je muren zo hoog, Dat niemand het kon klimmen, Maar ik ga het proberen, Zou je me laten, Zie onder je mooi bent, Zou je me laten, Zie onder je perfect bent, Take it off nu meisje, Take it off nu meisje, Ik wil naar binnen zien, Zou je me laten, Zie onder je bentmooi vanavond, Je laat alle meisjes gaan, Geeft een goed gevoel, Doe het niet, Achter uw show op Broadway, Ik hoorde een jongen zeggen: alsjeblieft doe me geen pijn, Je hebt uitgeoefend zo lang, Je kon niet stoppen als je het geprobeerd, Je hebt bouw je muren zo hoog, Dat niemand het kon klimmen, Maar ik ga het proberen, Zou je me laten, Zie onder je mooi bent, Zou je me laten, Zie onder je perfect bent, Take it off nu jongen, Take it off nu jongen, Ik wil naar binnen zien, Zou je me laten, Zienonder je vanavond mooi bent, Ik klim op de top van uw ivoren toren, Ik zal je hand vast te houden en dan gaan we naar rechts springen, We zullen vallen, vallen maar dat is oke, Oorzaak Ik ben hier, Ik wil gewoon weten, Zou je me laten, Zie onder je mooi bent, Zou je me laten, Zie onder je perfect bent, Take it off nu jongen, Take it off nu jongen, Ik wil naar binnen zien, Zou je me laten, Zie onder je vanavond mooi bent, We is niet perfect, Wij nietperfect, Zou je me laten, Zie onder je vanavond mooi bent,