Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emeli Sande Songtekst: Buitifhull

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emeli Sande - Buitifhull ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Buitifhull? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emeli Sande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emeli Sande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Buitifhull .

Origineel

[Labrinth] You tell all the boys no Makes you feel good yeah I know you're out of my league But that won't scare me way out no You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But I'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight [Emeli Sande] You let all the girls go Makes you feel good, don't it? Behind your Broadway show I heard a voice say please don't hurt me You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But i'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now boy, take it off now boy I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight Ohhh, Tonight See beneath, See beneath, I...Tonight I... [Labrinth/Emeli Sande] I'm gonna climb on top your every top I'll hold your hand and you'll, you'll jump right out We'll be falling, falling But that's okay Cause I'll be right here I just wanna love Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl Cause I wanna see you say Would you let me see beneath your beautiful tonight Tonight, see beneath your beautiful Oh tonight, we ain't perfect, we ain't perfect Would you let me see beneath your beautiful tonight... Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Buma/Stemra om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

 

Vertaling

[Labrinth] Je vertelt de jongens geen Voel je je goed ja Ik weet dat je uit mijn league Maar dat zal me niet uitweg schrikken geen Je hebt uitgevoerd op zo lang Je kon niet stoppen als je het geprobeerd Je hebt opgebouwd je muur zo hoog Dat niemand het kon klimmen Maar ik ga proberen Zou je laat me zien onder je mooie Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu meisje, take it off nu meisje Ik wil zien binnen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond [Emeli Sande] Je laat allemeisjes gaan Maakt je je goed voelt, doe het niet? Achter uw show op Broadway Ik hoorde een stem zeggen: neem me niet kwetsen Je hebt uitgevoerd op zo lang Je kon niet stoppen als je het geprobeerd Je hebt opgebouwd je muur zo hoog Dat niemand het kon klimmen Maar ik ga proberen Zou je laat me zien onder je mooie Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu jongen, neem het uit nu jongen Ik wil zien binnen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond Ohhh, Tonight Zie onder, zieonder, Ik ... Vanavond Ik ... [Labrinth / Emeli Sande] Ik klim op de top van uw elke top Ik zal je hand vast te houden en je zult, dan heb je recht springen We zullen vallen, vallen Maar dat is oke Omdat ik hier kom Ik wil alleen maar liefde Zou je laat me zien onder je mooie Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu meisje, take it off nu meisje Want ik wil je zien zeggen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond Vanavond zie onder je mooie Oh vanavond, wij nietperfect, we niet perfect Zou je laat me zien onder je mooie vanavond ... Songteksten.net has toestemming van Stichting Buma / Stemra OM this songtekst te Tonen. De songteksten Mogen niet anders Dan VOOR prive-use of Gebruikt Worden, iedere Andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.