Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emeli Sande Songtekst: Free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emeli Sande - Free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emeli Sande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emeli Sande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Free .

Origineel

I don’t do yoga, never tried Pilates Not many people want me at their parties Tryna find my place, some place, oh I, oh I, oh I I drink a little more than recommended This world ain’t exactly what my heart expected Tryna find my way someway, oh I, oh I, oh I [Chorus:] See, whoa, c’est la vie Maybe something’s wrong with me But, whoa, at least I am free, I am free Yeah, whoa, c’est la vie Maybe something’s wrong with me But, hey, at least I am free, I am free If you ask the church then I am no believer Spend Sundays asleep I'm just another dreamer Still tryna find my home sweet home, oh I, oh I, oh I I guess I ain’t too good for money neither I got two left feet, no, I'm no Jackson either Just tryna find my way someway, oh I, oh I, oh I [Chorus:] See, whoa, c’est la vie Maybe something’s wrong with me But, whoa, at least I am free, oh, oh, I am free Yeah, whoa, c’est la vie Maybe something’s wrong with me But, whoa, at least I am free, oh, oh, I am free Just tryna find my home sweet home, sweet home, sweet home, sweet home, I drink a little more than recommended This ain’t exactly what my heart expected [Chorus:] Whoa, c’est la vie Maybe something’s wrong with me But whoa, at least I am free, oh, oh, I am free Yeah, whoa, c’est la vie Maybe something’s wrong with me But, whoa, at least I am free, oh, oh, I am free. Whoa, c’est la vie Maybe something’s wrong with me Whoa, at least I am free, oh, oh, I am free Whoa, c’est la vie Maybe something’s wrong with me Whoa, at least I am free, oh, oh, I am free.

 

Vertaling

Ik heb geen yoga doen, nooit geprobeerd Pilates Niet veel mensen willen dat ik bij hun partijen Tryna vinden mijn plaats, een plaats, oh ik, oh ik, oh ik Ik een beetje meer dan de aanbevolen drinken Deze wereld is niet precies wat mijn hart verwacht Tryna mijn weg te vinden welke manier dan ook, oh ik, oh ik, oh ik [Chorus:] Zie, whoa, C'est la vie Misschien is er iets mis met me Maar, whoa, tenminste ik ben vrij, ik ben vrij Ja, whoa, C'est la vie Misschien is er iets mis met me Maar, hey, tenminste ik ben vrij, ik ben vrij Als je vraagt ​​dekerk dan ben ik geen gelovige Besteed zondag slaap ik ben gewoon een dromer Nog steeds tryna vind mijn home sweet home, oh ik, oh ik, oh ik Ik denk dat ik niet zo goed is voor je geld noch Ik heb twee linker voeten, nee, ik ben geen Jackson ofwel Net tryna mijn weg te vinden welke manier dan ook, oh ik, oh ik, oh ik [Chorus:] Zie, whoa, C'est la vie Misschien is er iets mis met me Maar, whoa, tenminste ik ben vrij, oh, oh, ik ben vrij Ja, whoa, C'est la vie Misschien is er iets mis met me Maar, whoa, tenminste ik ben vrij, oh, oh, ik bengratis Net tryna vind mijn home sweet home, sweet home, sweet home, sweet home, Ik een beetje meer dan de aanbevolen drinken Dit is niet precies wat mijn hart verwacht [Chorus:] Whoa, C'est la vie Misschien is er iets mis met me Maar whoa, tenminste ik ben vrij, oh, oh, ik ben vrij Ja, whoa, C'est la vie Misschien is er iets mis met me Maar, whoa, tenminste ik ben vrij, oh, oh, ik ben vrij. Whoa, C'est la vie Misschien is er iets mis met me Whoa, tenminste ik ben vrij, oh, oh, ik ben vrij Whoa,C'est la vie Misschien is er iets mis met me Whoa, tenminste ik ben vrij, oh, oh, ik ben vrij.