Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emelia Songtekst: Im A Big Big Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emelia - Im A Big Big Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Im A Big Big Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emelia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emelia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Im A Big Big Girl .

Origineel

I'm a big big girl in a big big world It's not a big big thing if you leave me but I do do feel that I too too will miss you much miss you much... I can see the first leaf falling it's all yellow and nice It's so very cold outside like the way I'm feeling inside I'm a big big girl in a big big world It's not a big big thing if you leave me but I do do feel that I too too will miss you much miss you much... Outside it's now raining and tears are falling from my eyes why did it have to happen why did it all have to end I'm a big big girl in a big big world It's not a big big thing if you leave me but I do do feel that I too too will miss you much miss you much... I have your arms around me warm like fire but when I open my eyes you're gone... I'm a big big girl in a big big world It's not a big big thing if you leave me but I do do feel that I too too will miss you much miss you much... I'm a big big girl in a big big world It's not a big big thing if you leave me but I do feel I will miss you much miss you much.

 

Vertaling

Ik ben een grote grote meid in een grote grote wereld Het is niet een grote grote ding als je laat me maar ik doe het gevoel dat Ook ik te zullen je missen veel mis je veel ... Ik zie het eerste blad vallen het is allemaal geel en mooi Het is zo erg koud buiten zoals de manier waarop ik ben gevoel van binnen Ik ben een grote grote meid in een grote grote wereld Het is niet een grote grote ding als je laat me maar ik doe het gevoel dat Ook ik te zullen je missen veel mis je veel ... Buiten is het nu regent en tranen vallen uit mijn ogen waarom moest het gebeuren Waarom heeft het allemaal tot het einde Ik ben een grote grote meid in een grote grote wereld Het is niet een grote grote ding als je laat me maar ik doe het gevoel dat Ook ik te zullen je missen veel mis je veel ... Ik heb je armen om me warm als vuur maar toen ik mijn ogen open you're gone ... Ik ben een grote grote meid in een grote grote wereld Het is niet een grote grote ding als je laat me maar ik doe het gevoel dat Ook ik te zullen je missen veel mis je veel ... Ik ben een grote grote meid in een grote grote wereld Het is niet een grote big thing als je vertrektmij maar ik voel Ik zal je missen veel mis je veel.