Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emerson drive Songtekst: lucky man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emerson drive - lucky man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lucky man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emerson drive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emerson drive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lucky man .

Origineel

So long as I got me a couple of trees To hang my hammock underneath in a summer breeze I'm a lucky man As long as I got me a dream or two And a little bit of faith that one day, they just might come true I'm a lucky man As long as I got this old guitar I'll be Johnny Cash in my backyard Playin' for my biggest fan You in your red sundress Hair all down and legs all tan Long as you'll put up with me I'll put the whole world in your hands If you believe in me then I believe I'm a lucky man As long as they keep on makin' parts For two-door eyesore made in America cars I'm a lucky man As long as I got me just enough gas To get me down to the fishin' hole and back Yeah, I'm a lucky man As long as I got you by my side I'll be Ricky Rudd on highway nine Drivin' with my biggest fan You in your red sundress Hair all down and legs all tan As long as you'll put up with me I'll put the whole world in your hands If you believe in me then I believe I'm a lucky man So long as there's beer and barbecue Football games and me and you I'll be The man in that photograph Marryin' my biggest fan You in your wedding dress Hair all up and legs all tan Long as you'll put up with me I'll put the whole world in your hands If you believe in me then I believe Yeah, if you believe in me then I believe I'm a lucky man I'm a lucky man Ooh, I'm a lucky man I'm a lucky man

 

Vertaling

Zolang ik maar een paar bomen heb om mijn hangmat onder te hangen in een zomers briesje ben ik een gelukkig man Zolang ik maar een droom of twee heb en een beetje vertrouwen dat ze op een dag uit zullen komen Ik ben een gelukkig man Zolang ik deze oude gitaar heb zal ik Johnny Cash in mijn achtertuin Playin' for my biggest fan You in your red sundress Haar helemaal naar beneden en benen helemaal bruin Zolang je het met me uithoudt leg ik de hele wereld in jouw handen Als jij in mij gelooft, geloof ik dat ook Ik ben een gelukkig man Zolang ze onderdelen blijven maken voor tweedeurs auto's made in America ben ik een gelukkig man Zolang ik net genoeg benzine heb om me naar het visgat te brengen en terug Ja, ik ben een gelukkig man As long as I got you by my side zal ik Ricky Rudd op snelweg negen Drivin' with my biggest fan You in your red sundress Haar helemaal naar beneden en benen helemaal bruin As long as you'll put up with me leg ik de hele wereld in jouw handen Als jij in mij gelooft, geloof ik dat ook Ik ben een gelukkig man Zolang er bier en barbecue is Voetbalwedstrijden en ik en jij zal ik De man op die foto Trouwen met mijn grootste fan Jij in je trouwjurk Haar opgestoken en gebruinde benen Zolang je het met me uithoudt leg ik de hele wereld in jouw handen Als jij in mij gelooft, dan geloof ik dat Ja, als jij in mij gelooft, dan geloof ik dat Ik ben een gelukkig man I'm a lucky man Ooh, I'm a lucky man I'm a lucky man