Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emerson lake palmer Songtekst: give me a reason to stay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emerson lake palmer - give me a reason to stay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me a reason to stay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emerson lake palmer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emerson lake palmer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me a reason to stay .

Origineel

I could walk on and tell myself there's no room for you in my life Pretend there's nothing left inside Just throw us away But I still believe, if you asked I'd walk into the fire for you Uh huh, don't wanna leave you here like this I keep holding on if there's something else [Chorus] I'm willing to lay my heartache down Give me a reason to stay It wouldn't take much to turn me around then stop me for leavin' And give me a reason to stay Just say the words I can surely stand on little compromise Just reach out to me with your live I'll meet you half way Give me some little sign, show me there's some hope for love inside your heart Uh huh, what could it hurt to try a bit Wanting her and more if we let it in [Chorus] You have me in your hands to keep here Just stop me before we go too far All you have to do is talk to me If it's not too late, look into my heart I'm willing Don't need very much from you I'm willing What I'm tried to said to you I'm willing to lay my heartache down Give me a reason to stay It wouldn't take much to turn me around then stop me for leavin' And give me a reason

 

Vertaling

Ik zou door kunnen lopen en mezelf vertellen dat er geen plaats voor jou is in mijn leven Doen alsof er binnenin niets meer is Ons gewoon weggooien Maar ik geloof nog steeds, als je het zou vragen zou ik voor je in het vuur lopen Uh huh, ik wil je hier niet zo achterlaten I keep holding on if there's something else [refrein] Ik ben bereid to lay my heartache down Geef me een reden om te blijven It would't take much to turn me around then stop me for leavin' En geef me een reden om te blijven Just say the words I can surely stand on little compromise Steek je hand uit met je leven, ik zal je halverwege tegemoet komen Geef me een teken, laat me zien dat er hoop op liefde in je hart is Uh huh, wat kan het kwaad om het een beetje te proberen Wanting her and more if we let it in [refrein] You have me in your hands to keep here Just stop me before we go too far Alles wat je hoeft te doen is met me praten Als het niet te laat is, kijk dan in mijn hart ik ben bereid Ik heb niet veel van je nodig I'm willing Wat ik je probeer te zeggen Ik ben bereid om mijn hartzeer neer te leggen Geef me een reden om te blijven It wouldn't take much to turn me around then stop me for leavin' En geef me een reden