Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emi Nem Songtekst: B-e-a-utiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emi Nem - B-e-a-utiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van B-e-a-utiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emi Nem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emi Nem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals B-e-a-utiful .

Origineel

Lately I've been hard to reach I've been too long on my own you calling me, are you trying to get through Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you I'm just so fu**ing depressed I just can seem to get out this slump If I could just get over this hump But I need something to pull me out this dump I took my bruises, took my lumps Fell down and I got right back up But I need that spark to get psyched back up And the right thing for me to pick that mic back up I don't know how I pry away And I ended up in this position I'm in I starting to feel distant again So I decided just to beat this pain Up and tried to make an attempt to vent But I just can't admit Or come to grips, with the fact that I may be done with rap I need a new outlet I know some shits so hard to swallow And I just can't sit back and wallow In my own sorrow But I know one fact I'll be one tough act to follow One tough act to follow Copy One tough act to follow Here today, gone tomorrow But you have to walk a thousand miles Chorus Walk my shoes, just to see What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes Just to see what I'd be like to Feel your pain, you feel mine Go inside each other's mind Just to see what we find Looking shit through each other's eyes But don't let 'em say you ain't beautiful ooh They can all get fu-cked. Just stay true to you so Don't let 'em say you ain't beautiful ooh They can all get fu-cked. Just stay true to you I think I'm starting to lose my sense of humor Everything is so tense and gloom I almost feel like I gotta check the temperature in the room Just as soon as I walk in It's like all eyes on me So I try to avoid any eye contact Cause if I do that then it opens a door to conversation Like I want that... I'm not looking for extra attention I just want to be just like you Blend in with the rest of the room Maybe just point me to the closest restroom I don't need fu-cking man servin' Tryin to follow me around, and wipe my ass Laugh at every single joke I crack And half of them ain't even funny like that Ahh Marshall, you're so funny man, you should be a comedian, god damn Unfortunately I am, but I just hide behind the tears of a clown So why don't you all sit down Listen to the tale I'm about to tell Hell, we don't have to trade our shoes And you don't have to walk no thousand miles Chorus Walk my shoes, just to see What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes Just to see what I'd be like to Feel your pain, you feel mine Go inside each other's mind Just to see what we find Looking shit through each other's eyes But don't let 'em say you ain't beautiful ooh They can all get fu-cked. Just stay true to you so Don't let 'em say you ain't beautiful ooh They can all get fu-cked. Just stay true to you so Nobody asked for life to deal us With these bullshit hands with doubt We have to take these cards ourselves And flip them, don't expect no help Now I could have either just Sat on my ass and pissed and moaned But take this situation in which I'm placed in And get up and get my own I was never the type of kid To wait but I know to unpack his bags Never sat on the porch and hoped and prayed For a dad to show up who never did I just wanted to fit in Every single place Every school I went I dreamed of being that cool kid Even if it meant acting stupid Aunt Edna always told me Keep making that face till it gets stuck like that Meanwhile I'm just standing there Holding my tongue up trying to talk like this Till I stuck my tungue on the frozen stop sign poll at 8 years old I learned my lesson and cause I wasn't tryin to impress my friends no more But I already told you my whole life story Not just based on my description Cause where you see it from where you're sitting Is probably 110% different I guess we would have to walk a mile In each other's shoes, at least What size you where? I wear tens Let's see if you can fit your feet Chorus Walk my shoes, just to see What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes Just to see what I'd be like to They can all get fu-cked. Just stay true to you so Lately I've been hard to reach I've been too long on my own Everybody has a private world Where they can be alone... so Are you calling me, are you trying to get through Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you so Yea... To my babies. Stay strong. Daddy will be soon And to the rest of the world, god gave you the shoes That fit you, so put em on and wear em And be yourself man, be proud of who you are Even if it sounds corny, Don't ever let no one tell you, you ain't beautiful

 

Vertaling

De laatste tijd heb ik moeilijk te bereiken geweest Ik heb te lang op mijn eigen je me belt, bent u probeert te krijgen door Bent u bereiken voor mij, en ik ben te bereiken voor u Ik ben gewoon zo fu ** ing depressief Ik kan het gewoon lijken te krijgen uit deze malaise Als ik maar kon krijgen over deze bult Maar ik heb iets nodig om me te trekken uit deze dump Ik nam mijn kneuzingen, nam mijn brokken Viel en ik gelijk terug kreeg Maar ik moet die vonk te krijgen psyched back-up En het juiste ding voor mij om die mic halen back-up Ik weet niet hoe ikwrikken weg En ik belandde in deze positie ben ik in Ik beginnen weer verre te voelen Dus ik besloot gewoon om deze pijn te verslaan Op en probeerde een poging te ventileren maken Maar ik kan het gewoon niet toegeven Of het reine te komen met het feit dat Ik kan gedaan worden met rap Ik heb een nieuwe outlet Ik weet dat sommige shits zo moeilijk om te slikken En ik kan het gewoon niet achterover leunen en wentelen In mijn eigen verdriet Maar ik weet een feit Ik zal een taaie te evenaren Een harde te evenaren Kopiëren Een harde te evenaren Hier vandaag, morgen verdwenen Maar je hebteen duizend mijl lopen Koor Loop mijn schoenen, gewoon om te zien Hoe het is, om mij te zijn Ik zal je, laten we de handel schoenen Gewoon om te zien wat ik zou willen Voel je pijn, je bent van mij voelt Ga naar binnen elkaars gedachten Gewoon om te zien wat we vinden Kijkend stront door elkaars ogen Maar laat 'em zeggen dat je niet mooi ooh Ze kunnen allemaal fu-cked. Blijf trouw aan je zo Laat je niet 'em zeggen dat je niet mooi ooh Ze kunnen allemaal fu-cked. Blijf trouw aan je Ik denk dat ik begin aan mijn verliezenhumor Alles is zo gespannen en kwel Ik heb bijna het gevoel dat ik kreeg om de temperatuur in de kamer Net zo snel als ik loop in Het is alsof alle ogen op mij Dus ik probeer elke oogcontact vermijden Want als ik dat doe dan is het een deur opent naar een gesprek Zoals ik wil dat ... Ik ben niet op zoek naar extra aandacht Ik wil gewoon net als jij In combinatie met de rest van de kamer Misschien wijzen me naar het dichtstbijzijnde toilet net Ik hoef niet fu-cking man servin ' Tryin om me rond te volgen, en veeg mijnezel Lachen om elke grap die ik kraken En de helft van hen is zelfs niet grappig als dat Ahh Marshall, je bent zo grappig man, moet je een komiek, god damn zijn Helaas ben ik, maar ik verschuilen achter de tranen van een clown Dus waarom ga je niet gaan zitten Luister naar het verhaal ik over te vertellen Hell, we niet moeten onze schoenen ruilen En je hoeft niet om geen duizend mijl lopen Koor Loop mijn schoenen, gewoon om te zien Hoe het is, om mij te zijn Ik zal je, laten we de handel schoenen Gewoon om te zien wat ik zou willen Voelenje pijn, je bent van mij voelt Ga naar binnen elkaars gedachten Gewoon om te zien wat we vinden Kijkend stront door elkaars ogen Maar laat 'em zeggen dat je niet mooi ooh Ze kunnen allemaal fu-cked. Blijf trouw aan je zo Laat je niet 'em zeggen dat je niet mooi ooh Ze kunnen allemaal fu-cked. Blijf trouw aan je zo Niemand vroeg voor het leven om ons te gaan Met deze bullshit handen met twijfel We moeten deze kaarten nemen onszelf En flip hen, hoeft geen hulp verwacht niet Nu kon ik ook gewoon Zat op mijn konten boos en kreunde Maar neem deze situatie waarin ik geplaatst in En opstaan ​​en mijn eigen Ik was nooit het type jongen Te wachten, maar ik weet zijn koffers uit te pakken Nooit zat op de veranda en hoopte en bad Voor een vader om te laten zien wie nooit gedaan Ik wilde alleen maar om te passen in Elke plaats Elke school ging ik Ik droomde ervan dat cool kid Zelfs als dat betekende handelen dom Tante Edna vertelde me altijd Blijven maken dat gezicht totdat het vast komt te zitten als dat Ondertussen ben ik er gewoon staan Houden mijn tong omhoogproberen te praten als deze Tot ik stak mijn tungue op de bevroren stopbord poll op 8 jaar oud Ik heb mijn lesje geleerd en omdat ik was niet proberen te imponeren mijn vrienden niet meer Maar ik heb je al mijn hele levensverhaal verteld Niet alleen gebaseerd op mijn beschrijving Veroorzaken waar je het zien van waar je zit Is waarschijnlijk 110% anders Ik denk dat we zouden moeten lopen een mijl In elkaars schoenen, althans Welke maat je waar? Ik draag tientallen Laten we eens kijken of je je voeten kunt passen Koor Loop mijn schoenen, gewoon om te zien Wathet is, om mij te zijn Ik zal je, laten we de handel schoenen Gewoon om te zien wat ik zou willen Ze kunnen allemaal fu-cked. Blijf trouw aan je zo De laatste tijd heb ik moeilijk te bereiken geweest Ik heb te lang op mijn eigen Iedereen heeft een eigen wereld Waar ze alleen kunnen zijn ... dus Noem je me, bent u probeert te krijgen door Bent u bereiken voor mij, en ik ben te bereiken voor u zo Yea ... Op mijn baby's. Blijf sterk. Papa zal binnenkort En aan de rest van de wereld, god gaf je de schoenen Dat je fit, dus zet emop en draag em En wees jezelf man, wees trots op wie je bent Zelfs als het oubollig klinkt, Niet ooit laat niemand je vertellen, je wordt niet mooi