Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emika Songtekst: Drop The Other

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emika - Drop The Other ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Drop The Other? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emika! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emika en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Drop The Other .

Origineel

I'm so Stupid and foolish I dropped the other to be available now Where are you to keep the confidence? I'm so Stupid and foolish I dropped the other to be available now Where are you to keep me faithful? My oh my oh my Did I drop the other Why oh why oh why You make it look so good The way you put it like that Yes I know we could So shall we? From the very first time I could see in your eyes They showed me everything I need was waiting Yes I always work hard I can make you flip out You see now I got nerve For asking what I'm worth If you really got faith Then I know you'll invest Hold your money up high Waving and smiling

 

Vertaling

Ik ben zo Dom en dwaas ik de andere gedaald tot nu beschikbaar Waar ben je om het vertrouwen te houden? Ik ben zo Dom en dwaas ik de andere gedaald tot nu beschikbaar Waar ben je me trouw blijven? My oh my oh my Heb ik de andere laten vallen Waarom oh waarom oh waarom Je maakt het er zo goed uit De manier waarop je het zo stelt Ja, ik weet dat we konden Dus zullen we? Vanaf de allereerste keer Ik kon het in je ogen zien Ze lieten me alles Ik heb zat te wachten Ja ik altijd hard werken Ik kan je omdraaienuit Je ziet nu kreeg ik de zenuwen Voor vragen wat ik waard ben Als u echt geloof Dan weet ik je te investeren Houd uw geld omhoog Zwaaien en glimlachen