Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emile haynie Songtekst: fool me too

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emile haynie - fool me too ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fool me too? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emile haynie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emile haynie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fool me too .

Origineel

I've been lost for far too long Paid the cost now I move on 'Cause you just keep on coming around With all the tales of how you're down To be the woman that was in my dreams Just my silence that makes you scream All those yells and all those cries Get drowned out by all your lies How hard you tried To not say goodbye But it's time for you to be alone Oh now I'm doing just fine Stop wasting your time Trying and trying to fool me to fall in love again So now you're still so blind Keep wasting your time Trying and trying to fool me to fall in love again Yeah, yeah, yeah To fool me to fall in love again, ooh Pushed you out but then I let you in Closed my eyes and you went off within And I don't know who taught you how to act But you ain't gotta behave like that Now I've gone and it burns your heart And you'll say anything to make it stop But all those yells and all those cries Get drowned out by all your lies How hard you tried To not say goodbye But it's time for you to be alone Now I'm doing just fine Stop wasting your time Trying and trying to fool me to fall in love again So now you're still so blind Keep wasting your time Trying and trying to fool me to fall in love again Yeah, yeah, yeah To fool me to fall in love again It used to feel like love And you can't go on And you can't go on Is it just too much? And it holds you high But does it break you down And does it turn you wild Well does it turn you wild? All my love's left in that ocean, no Every feel that I become Now I'm moving on Now I'm doing just fine Stop wasting your time Trying and trying to fool me to fall in love again So now you're still so blind Keep wasting your time Trying and trying to fool me to fall in love again Yeah, yeah, yeah To fool me to fall in love again To fool me to fall in love again Trying and trying to fool me to fall in love again

 

Vertaling

Ik ben veel te lang verloren geweest Ik heb de prijs betaald en nu ga ik verder 'Cause you just keep on coming around Met al die verhalen over hoe je down bent Om de vrouw te zijn die in mijn dromen was Alleen mijn stilte die je doet schreeuwen Al die schreeuwen en al die kreten Worden overstemd door al je leugens Hoe hard je probeerde Om geen afscheid te nemen Maar het is tijd voor jou om alleen te zijn Oh nu doe ik het prima Stop met het verspillen van je tijd Proberen en proberen me voor de gek te houden om weer verliefd te worden Dus nu ben je nog steeds zo blind Blijf je tijd verspillen Proberen en proberen me voor de gek te houden om weer verliefd te worden Ja, ja, ja Om me voor de gek te houden en weer verliefd te worden, ooh Ik duwde je eruit, maar toen liet ik je binnen Sloot mijn ogen en je ging weg van binnen En ik weet niet wie je geleerd heeft hoe je je moet gedragen But you ain't gotta behave like that Nu ben ik weg en het brandt je hart En je zegt alles om het te laten stoppen Maar al die schreeuwen en al die kreten Worden overstemd door al je leugens Hoe hard je ook geprobeerd hebt Om geen afscheid te nemen Maar het is tijd voor jou om alleen te zijn Nu doe ik het prima Stop met het verspillen van je tijd Proberen en proberen me voor de gek te houden om weer verliefd te worden Dus nu ben je nog steeds zo blind Blijf je tijd verspillen Proberen en proberen me voor de gek te houden om weer verliefd te worden Ja, ja, ja Om me voor de gek te houden en weer verliefd te worden Vroeger voelde het als liefde En je kunt niet doorgaan And you can't go on Is het gewoon te veel? En het houdt je hoog But does it break you down En maakt het je wild Nou, maakt het je wild? Al mijn liefde is in die oceaan achtergebleven, nee Elk gevoel dat ik krijg Now I'm moving on Nu doe ik het prima Stop met het verspillen van je tijd Proberen en proberen me voor de gek te houden om weer verliefd te worden Dus nu ben je nog steeds zo blind Blijf je tijd verspillen Proberen en proberen me voor de gek te houden om weer verliefd te worden Ja, ja, ja Om me voor de gek te houden en weer verliefd te worden Om me voor de gek te houden om weer verliefd te worden Proberen en proberen me voor de gek te houden om weer verliefd te worden