Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emile Sande Songtekst: Beneath Your Beatiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emile Sande - Beneath Your Beatiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beneath Your Beatiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emile Sande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emile Sande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beneath Your Beatiful .

Origineel

You tell all the boys no Makes you feel good yeah I know you're out of my league But that won't scare me away no You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But i'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight You let all the girls go Makes you feel good, don't it? Behind your Broadway show I heard a voice say please don't hurt me You've carried on so long You couldn't stop if you tried it You've built your wall so high That no one could climb it But i'm gonna try Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now boy, take it off now boy I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight Ohhh, Tonight See beneath, See beneath, I...Tonight I... I'm gonna climb on top of your ivory tower I'll hold your hand and you'll, you'll jump right out We'll be falling, falling But that's okay Cause I'll be right here I just wanna know Would you let me see beneath your beautiful Would you let me see beneath your perfect Take it off now girl, take it off now girl Cause I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight Tonight, see beneath your beautiful Oh tonight, we ain't perfect, we ain't perfect Would you let me see beneath your beautiful tonight

 

Vertaling

U alles vertellen de jongens geen Maakt je een goed gevoel ja Ik weet dat je uit mijn league Maar dat zal niet schrikken me weg geen Je hebt verricht zo lang Je kon niet stoppen als je het geprobeerd Je hebt opgebouwd je muur zo hoog Dat niemand het kon klimmen Maar ik ga het proberen Zou je laat me zien onder je mooi Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu meisje, take it off nu meisje Ik wil zien binnen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond Je laat alle meisjes gaan Voelt u zichgoed, niet? Achter uw show op Broadway Ik hoorde een stem zeggen: alsjeblieft doe me geen pijn Je hebt verricht zo lang Je kon niet stoppen als je het geprobeerd Je hebt opgebouwd je muur zo hoog Dat niemand het kon klimmen Maar ik ga het proberen Zou je laat me zien onder je mooi Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu jongen, neem het uit nu jongen Ik wil zien binnen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond Ohhh, Tonight Zie hieronder, zie onder, I. .. Vanavond I. .. Ik ga klimmenbovenop uw ivoren toren Ik houd je hand en je zult, zult u net springen We zullen vallen, vallen Maar dat is oke Want ik blijf hier Ik wil gewoon weten Zou je laat me zien onder je mooi Zou je laat me zien onder je perfect Take it off nu meisje, take it off nu meisje Want ik wil zien binnen Zou je laat me zien onder je mooie vanavond Vanavond, zie onder je mooie Oh vanavond, we niet perfect is, we niet perfect Zou je laat me zien onder jemooi vanavond