Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Emile Sande Songtekst: Enough

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Emile Sande - Enough ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Enough? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Emile Sande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Emile Sande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Enough .

Origineel

I would run, and drop it all make impossible seem easy I can jump however high if it takes for you to see me I'm all you ever needed, why won't you believe it Cause I’d make you happy, I promise Yeah, I could be anything you wanted Sick in love dreaming of running out to Vegas. We won't fight if you don't like anything I’ll change it I'm all you ever needed why wont you believe it Cause I’d make you happy, I promise. I could be anything you wanted. So I can’t give anymore, your love is impossible Cause it's still not me dancing with you in the dark See I can’t give enough No appetite, I’m up at night having trouble sleeping Exhausted from, hanging on to someone who can’t see me My heart is tired of breaking, why won't you just take it Cause I could have anything you wanted, I could have been everything you wanted. So I can’t give anymore your love is impossible Cause it's still not me dancing with you in the dark See I can’t give I gave it all, all of my parts are there on the table Oh I done it all, got nothing left in me But nothing is ever enough I can’t give anymore, your love is impossible Cause it's still not me dancing with you in the dark And I can’t give enough I can’t give anymore, your love is impossible Cause it's still not me dancing with you in the dark See I can’t give enough, enough, enough See I can’t give enough

 

Vertaling

Ik zou lopen, en laat het maken allemaal onmogelijk lijken eenvoudig Ik kan echter hoog springen als het duurt voor u om mij te zien Ik ben alles wat je ooit nodig, waarom wil je het niet geloven Omdat ik je gelukkig zou maken, ik beloof Ja, ik kon alles wat je wilde worden Ziek in de liefde dromen van het lopen uit naar Vegas. We zullen niet vechten als je niet graag iets ik zal het veranderen Ik ben alles wat je ooit nodig waarom wont u het geloven Omdat ik je blij zou maken, dat beloof ik. Ik zou kunnen zijn alles wat je wilde. Dus ik kan niet meer aan te geven, je liefde isonmogelijk Want het is nog steeds niet me dansen met je in het donker Zie Ik kan geen genoeg geven Geen eetlust, ik ben 's nachts moeite met slapen Uitgeput van, opknoping aan iemand die mij niet kan zien Mijn hart is moe van het breken, waarom wil je gewoon het Omdat ik alles wat je wilde kon hebben, kon ik alles wat je wilde hebben. Dus ik kan niet meer je liefde geven is onmogelijk Want het is nog steeds niet me dansen met je in het donker Zie ik niet geven Ik gaf alles, al mijn onderdelenzijn er op de tafel Oh ik het allemaal gedaan, kreeg niets meer in mij Maar niets is nooit genoeg Ik kan niet meer geven, je liefde is onmogelijk Want het is nog steeds niet me dansen met je in het donker En ik kan niet genoeg geven Ik kan niet meer geven, je liefde is onmogelijk Want het is nog steeds niet me dansen met je in het donker Zie Ik kan niet genoeg geven, genoeg, genoeg Zie Ik kan geen genoeg geven