Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emilia Songtekst: big big world [tnt's big phat mix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emilia - big big world [tnt's big phat mix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big big world [tnt's big phat mix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emilia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emilia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big big world [tnt's big phat mix] .

Origineel

I'm a big big girl In a big big world It's not a big big thing if you leave me But I do do feel That I do do will Miss you much Miss you much I can see the first leafs falling It's all yellow and nice It's so very cold outside Like the way I'm feeling inside I'm a big big girl In a big big world It's not a big big thing if you leave me But I do do feel That I do do will Miss you much Miss you much Outside it's no raining And tears are falling from my eyes Why did it have to happen Why did it all have to end I'm a big big girl In a big big world It's not a big big thing if you leave me But I do do feel That I do do will Miss you much Miss you much I have your arms around me Warm like fire But when I open my eyes Your gone I'm a big big girl In a big big world It's not a big big thing if you leave me But I do do feel That I do do will Miss you much Miss you much I'm a big big girl In a big big world It's not a big big thing if you leave me But I do do feel That I do do will Miss you much Miss you much

 

Vertaling

Ik ben een grote, grote meid In een grote grote wereld Het is niet erg als je me verlaat Maar ik voel wel Dat ik je wel zal je heel erg missen Ik mis je heel erg Ik zie de eerste blaadjes vallen Het is allemaal geel en mooi Het is zo koud buiten Zoals ik me van binnen voel Ik ben een grote, grote meid In een grote grote wereld Het is niet erg als je me verlaat Maar ik voel wel Dat ik je wel zal je heel erg missen Ik mis je heel erg Buiten regent het niet En de tranen vallen uit mijn ogen Waarom moest het gebeuren Waarom moest het allemaal eindigen Ik ben een grote, grote meid In een grote grote wereld Het is niet erg als je me verlaat Maar ik voel wel Dat ik je wel zal je heel erg missen Ik mis je heel erg Ik heb je armen om me heen Warm als vuur Maar als ik mijn ogen open ben je weg Ik ben een groot, groot meisje In een grote grote wereld Het is niet erg als je me verlaat Maar ik voel wel Dat ik je wel zal je heel erg missen Jou heel erg missen Ik ben een grote, grote meid In een grote grote wereld Het is niet erg als je me verlaat Maar ik voel wel Dat ik je echt zal je heel erg missen Jou veel missen