Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emilie simon Songtekst: flowers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emilie simon - flowers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van flowers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emilie simon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emilie simon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals flowers .

Origineel

I want to buy you flowers It's such a shame you're a boy But when you are not a girl Nobody buys you flowers I want to buy you flowers And now I'm standing in the shop I must confess I wonder If you will like my flowers You are so sweet and I'm so alone Oh darling please Tell me you're the one I'll buy you flowers I'll buy you flowers Like no other girl did before You were so sweet and I was in love Oh darling don't tell me You found another girl Forget the flowers Because the flowers Never last for ever Never last for ever Never last for ever My love

 

Vertaling

Ik wil bloemen voor je kopen. Het is zo jammer dat je een jongen bent Maar als je geen meisje bent Koopt niemand bloemen voor je Ik wil bloemen voor je kopen. En nu sta ik in de winkel Ik moet bekennen dat ik me afvraag of je mijn bloemen mooi zult vinden Je bent zo lief en ik ben zo alleen Oh schat alsjeblieft Zeg me dat jij de ware bent Ik zal bloemen voor je kopen Ik koop bloemen voor je Zoals geen ander meisje eerder deed Je was zo lief en ik was verliefd Oh schat vertel me niet dat je een ander meisje hebt gevonden Vergeet de bloemen Want de bloemen nooit voor altijd blijven Nooit duren ze voor altijd Never last for ever mijn liefde