Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emilio pericoli Songtekst: al di la

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emilio pericoli - al di la ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van al di la? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emilio pericoli! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emilio pericoli en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals al di la .

Origineel

Al di la; del bene piu prezioso, ci sei tu. Al di la; del sogno piu ambizioso, ci sei tu. Al di la; delle cose piu belle. Al di la; delle stelle, ci sei tu. Al di la;, ci sei tu per me, per me, soltanto per me. Al di la; del mare piu profondo, ci sei tu. Al di la; de I limiti del mondo, ci sei tu. Al di la; della volta infinita, al di la della vita. Ci sei tu, al di la, ci sei tu per me. La la la la la... (Ci sei tu...) (Ci sei tu...) La la la la... Al di la; del bene piu prezioso, ci sei tu. Al di la; del sogno piu ambizioso, ci sei tu, Where you walk flowers bloom, When you smile all the gloom Turns to sunshine, And my heart opens wide, When your gone it fades inside And seems to have died, Al di la, I wondered as I drifted Where you were, Al di la the fog around me lifted, There you were, In the kiss that I gave, Was the love I had saved For a lifetime, then I knew, All of you, was completely mine.. Al di la; del mare piu profondo, ci sei tu. Al di la; de I limiti del mondo, ci sei tu. Al di la; della volta infinita, al di la della vita. Ci sei tu, al di la, ci sei tu per me. La la la la la... La la la la...

 

Vertaling

Buiten het meest kostbare bezit ben jij. Voorbij de meest ambitieuze droom ben jij. Buiten de mooiste dingen. Achter de sterren, ben jij het. Buiten dat, het is jij voor mij, voor mij, alleen voor mij. Achter de diepste zee ben jij. Buiten de grenzen van de wereld, ben jij het. Voorbij het oneindige gewelf, voorbij het leven. Je bent er, daarbuiten, je bent er voor mij. La la la la la la la... (Daar ben je...) (Daar ben je...) La la la la la la... Daarbuiten, het meest kostbare goed, daar ben jij. Voorbij; de meest ambitieuze droom, ben jij het, Waar jij loopt bloeien bloemen, Wanneer je glimlacht, is alle somberheid Draait op zonneschijn, En mijn hart gaat wijd open, Als je weg bent, vervaagt het van binnen. En lijkt te zijn gestorven, Daarachter, vroeg ik me af terwijl ik wegdreef Waar je was, Al di la de mist om me heen trok op, Daar was je dan, In de kus die ik gaf, Was de liefde die ik had bewaard Een leven lang, toen wist ik het, Alles van jou, was helemaal van mij. Voorbij de diepste zee, daar ben jij. Buiten de grenzen van de wereld, daar ben jij. Voorbij het oneindige gewelf, voorbij het leven. Je bent er, daarbuiten, je bent er voor mij. La la la la la... La la la la la...