Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emily bea Songtekst: message in a bottle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emily bea - message in a bottle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van message in a bottle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emily bea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emily bea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals message in a bottle .

Origineel

If I could fly, I'd fly to you Or sail across the ocean But if I get lost I'll find the lighthouse To guide me straight to you Even though we're far apart I fell for you from the very start So I'll keep you in my mind and hope to find My way right back to you So send a message in a bottle And throw it in the sea Send it to my heart To calm the storm inside of me I am lost at sea I miss those brown eyes staring back at me So I wish upon a star to be right where you are So send a message in a bottle And throw it in the sea Send it to my heart To calm the storm inside of me Holding onto memories of you Knowing our love was true So send a message in a bottle And throw it in the sea Send it to my heart I'll be waiting for you toe back to me

 

Vertaling

Als ik kon vliegen, zou ik naar jou vliegen Of zeil over de oceaan Maar als ik verdwaal, vind ik de vuurtoren Om me rechtstreeks naar jou te leiden Ook al zijn we ver uit elkaar Ik ben vanaf het begin voor je gevallen Dus ik hou je in mijn gedachten en hoop het te vinden Mijn weg terug naar jou Stuur dus een berichtje in een flesje En gooi het in de zee Stuur het naar mijn hart Om de storm in mij te kalmeren Ik ben verdwaald op zee Ik mis die bruine ogen die naar me staren Dus ik wens dat een ster precies is waar jij bent Stuur dus een berichtje in een flesje En gooi het in de zee Stuur het naar mijn hart Om de storm in mij te kalmeren Herinneringen aan jou vasthouden Weten dat onze liefde waar was Stuur dus een berichtje in een flesje En gooi het in de zee Stuur het naar mijn hart Ik wacht op je teen terug naar mij