Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eminem Songtekst: evil deeds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eminem - evil deeds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van evil deeds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eminem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eminem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals evil deeds .

Origineel

Lord please forgive for what I do For I know not what I've done. Father please forgive me for I know not what I do, I just never had the chance to ever meet You, Therefore I did not know that I would grow to be, My mother's evil seed and do these evil deeds Mama had a baby and its head popped off (head popped off) (head popped off) (head popped off) (head popped off) (head popped off) But mama don't want me the next thing I know I'm gettin' dropped off (getting dropped off) (getting dropped off) (getting dropped off) (getting dropped off) Ring, ring, ring on the doorbell of the next door neighbors on their front porch (Their front porch) (Their front porch) (Their front porch) (Their front porch) But they didn't want me neither so they left me on someone else's lawn (Else's lawn) (Else's lawn) (Else's lawn) Til' someone finally took me in my great aunt and uncle Edna and Charles (Edna and Charles) (Edna and Charles) (Edna and Charles) They were the ones who were left in charge My elementary they'd gang up on me and sing this song (Sing this song) (Sing this song) (Sing this song) It went a little something like Mary had a little lamb, little lamb, little lamb, Debbie had a Satan spawn Satan spawn Mama why do they keep saying this I just don't understand understand And by the way where's my dad?! Father please forgive me for I know not what I do I just never had the chance to ever meet you Therefore I did not know that I would grow to be My mother's evil seed and do these evil deeds Predominately, predominately, everything's always predominately Predominately-white, predominately-black, well what about me? Where does that leave me? Well I guess that I'm between predominately both of em' I think if I hear that fuckin' word again I'm a scream While I'm projectile vomiting. What do I look like a Comedian to you? Do you think that I?m kidding? What do I look like some kinda idiot? Wait a minute shit, don?t answer that Why am I so misunderstood? Why do I go through so much bullshit It's such Bullshit it's tush mull bish Woe is me, there goes poor Marshall again Whining about his millions And his mansion and his sorrow he's always drowning in And the dad that he never had, And how his childhood was so bad And how his mom was a dope addict And his ex-wife how they go at it man I'd hate to have it as bad as that Mr. Mathers Claims he had it, I can't imagine it That little rich poor white bastard Needs to take some of that cash out of the bank And take a bath in it Man if I only had half of it, Shit if you only knew the half of it? Father please forgive me for I know not what I do I just never had the chance to ever meet you Therefore I did not know that I would grow to be My mother's evil seed and do these evil deeds Evil deeds, while I plant these evil seeds Please release me from these demons I never Had any of this shit planned Mom please believe I don't wanna be Satans spawn, never got the chance to say I'm sorry Now look at all the pain I caused Dear Santa-Clause why are you not coming this year again What did I do that was so bad to deserve this? Everything could have been So perfect but life ain't a fairy tale. I'm about to be hoisted up in the air Forty feet below me there's people everywhere I don't even know but who feel like they know me 'cause I'm in this Ferris wheel And all I wanna do is go to the mall and take Hallie on the carousel Without this crowd everywhere I go but life is like a merry-go-round Here we go now do-si-do now curtains up the show must go on now Ring-around-the-rosie the show's over you can all go home now But the curtain just don't close for me This ain't how fame was supposed to be Where's the switch I can just turn off-and-on this ain't what I chose to be So please God give me the strength To have what it takes to carry on 'Til I pass 50 back the baton, the camera's on, my soul is gone Father please forgive me for I know not what I do I just never had the chance to ever meet you Therefore I did not know that I would grow to be My mother's evil seed and do these evil deeds Father please forgive me for I know not what I do I just never had the chance to ever meet you Therefore I did not know that I would grow to be My mother's evil seed and do these evil deeds Ooh! Last one baby Lets Go Detroit!

 

Vertaling

Heer vergeef me alstublieft voor wat ik doe Want ik weet niet wat ik gedaan heb. Vader vergeef me alstublieft, want ik weet niet wat ik doe, Ik heb gewoon nooit de kans gehad om U te ontmoeten, Daarom wist ik niet dat ik zou uitgroeien tot, het slechte zaad van mijn moeder en deze slechte daden zou doen Mama kreeg een baby en het hoofdje knalde eraf (hoofdje knalde eraf) (hoofdje knalde eraf) (hoofdje knalde eraf) (hoofd eraf geknald) (head popped off) But mama don't want me the next thing I know I'm gettin' drop off (wordt afgezet) (getting dropped off) (getting dropped off) (getting dropped off) Ring, ring, ring op de deurbel van de buren op hun voorportiek (Hun voorportaal) (Hun voorportaal) (Hun voorportaal) (Hun voorportaal) Maar ze wilden me ook niet dus lieten ze me achter op het gazon van iemand anders (Ander gazon) Ander gazon Else's gazon Tot uiteindelijk iemand me opnam bij mijn oudtante en oom Edna en Charles (Edna en Charles) Edna en Charles Edna en Charles Zij waren degenen die de leiding hadden. My elementary they'd gang up on me and sing this song (Zing dit lied) (Zing dit lied) (Zing dit lied) It went a little something like Mary had een lammetje, lammetje, lammetje, Debbie had een Satangebroed Satangebroed Mama waarom blijven ze dit zeggen ik begrijp het gewoon niet En trouwens, waar is mijn vader? Vader vergeef me alstublieft want ik weet niet wat ik doe. Ik heb nooit de kans gehad om je te ontmoeten. Daarom wist ik niet dat ik zou uitgroeien tot het slechte zaad van mijn moeder zou worden en deze slechte daden zou doen. Voornamelijk, overwegend, alles is altijd overwegend Overwegend blank, overwegend zwart, en ik dan? Waar laat dat mij? Nou, ik denk dat ik tussen overwegend beide zit. Ik denk dat als ik dat verdomde woord nog eens hoor, ik ga schreeuwen. Terwijl ik projectiel kots. Zie ik eruit als een komediant? Denk je dat ik een grapje maak? Zie ik eruit als een of andere idioot? Wacht even, shit, geef daar geen antwoord op. Waarom ben ik zo onbegrepen? Waarom maak ik zoveel onzin mee? Het is zo'n onzin. Wee mij, daar gaat arme Marshall weer. Zeurend over zijn miljoenen En zijn landhuis en zijn verdriet waar hij altijd in verdrinkt. En de vader die hij nooit had, En hoe zijn jeugd zo slecht was En hoe zijn moeder een drugsverslaafde was En zijn ex-vrouw hoe ze het doen man Ik zou het niet graag zo erg hebben als die Mr. Mathers Als hij het had, kan ik het me niet voorstellen. Die kleine rijke blanke klootzak moet wat van dat geld van de bank halen en er een bad in nemen Man, als ik maar de helft had, Shit, als je maar de helft wist. Vader vergeef me alstublieft, want ik weet niet wat ik doe. Ik heb gewoon nooit de kans gehad om je te ontmoeten. Daarom wist ik niet dat ik zou uitgroeien tot het slechte zaad van mijn moeder zou worden en deze slechte daden zou doen Kwade daden, terwijl ik deze kwade zaden plant Bevrijd me alsjeblieft van deze demonen. Ik had nooit iets van deze shit gepland mam, geloof me alsjeblieft. Ik wil Satans gebroed niet zijn, ik heb nooit de kans gehad om te zeggen dat het me spijt. Kijk nu naar al de pijn die ik veroorzaakt heb Lieve Kerstman waarom kom je dit jaar weer niet Wat heb ik gedaan dat zo slecht was om dit te verdienen? Alles had zo perfect kunnen zijn, maar het leven is geen sprookje. Ik sta op het punt om in de lucht gehesen te worden Veertig voet onder me zijn er overal mensen die ik niet ken, maar die denken dat ze me kennen, omdat ik in dit reuzenrad zit. En alles wat ik wil doen is naar het winkelcentrum gaan en met Hallie in de draaimolen Zonder deze menigte overal waar ik ga maar het leven is als een draaimolen Here we go now do-si-do now curtains up the show must go on now Ring-around-the-rosie de show is voorbij jullie kunnen nu allemaal naar huis Maar het gordijn gaat niet dicht voor mij Dit is niet hoe roem hoort te zijn Waar is de schakelaar die ik uit en aan kan zetten dit is niet wat ik verkoos te zijn Dus alstublieft God geef me de kracht To have what it takes to carry on Tot ik het stokje doorgeef, de camera's aan, mijn ziel is weg Vader vergeef me alstublieft want ik weet niet wat ik doe Ik heb gewoon nooit de kans gehad om je te ontmoeten Daarom wist ik niet dat ik zou uitgroeien tot het slechte zaad van mijn moeder zou worden en deze slechte daden zou doen Vader vergeef me alstublieft, want ik weet niet wat ik doe. Ik heb nooit de kans gehad U te ontmoeten. Daarom wist ik niet dat ik zou uitgroeien tot het slechte zaad van mijn moeder zou worden en deze slechte daden zou doen Ooh! De laatste, baby. Laten we gaan Detroit!