Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emma blackery Songtekst: fear the future

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emma blackery - fear the future ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fear the future? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emma blackery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emma blackery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fear the future .

Origineel

They say there's strength in numbers And I was weak as one But now that we're together Look how strong I have become I used to fight alone Now I fight for me and you And the people who upset you Are now my enemies too (ooooooh) And when I start to miss you I go to sleep and then I'm another day closer To seeing you again And I want you to remember this When you put yourself down I cannot fear my future Now that I have you around (Ohhhhhhh)

 

Vertaling

Ze zeggen dat er kracht in aantallen is En ik was zwak als één Maar nu we samen zijn Kijk hoe sterk ik ben geworden Vroeger vocht ik alleen Nu vecht ik voor mij en jou En de mensen die je boos maakten zijn nu ook mijn vijanden (ooooooh) En als ik je begin te missen ga ik slapen en dan ben ik weer een dag dichter om je weer te zien En ik wil dat je dit onthoudt Wanneer je jezelf naar beneden haalt Ik kan mijn toekomst niet vrezen Now that I have you around (Ohhhhhhh)