Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmanuel Songtekst: el dia que puedas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmanuel - el dia que puedas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el dia que puedas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmanuel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmanuel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el dia que puedas .

Origineel

Ahora me voy No me lo repitas Estoy recogiendo las cosas precisas para irme a un hotel Un par de pijamas, jabón, zapatillas, Un par de camisas para no volver Ahora me voy, no me lo repitas También me he cansado de tantas mentiras De no serte fiel Aquí en esta bolsa me cabe la vida Con ella a la espalda soy libre otra vez El día que puedas me mandas con alguien Las cosas que ahora pudiera olvidar El libro de versos que yo te leía Los días felices que no volverá El día que puedas me mandas con alguien Las cosas queridas de mi propiedad Las cosasunes las tiras al aire Que vuelen sin rumbo Que no duelan mas, nunca mas Ahora me voy No me lo repitas También me he cansado de tantas mentiras De no serte fiel Aquí en esta bolsa me cabe la vida Con ella a la espalda soy libre otra vez El día que puedas me mandas con alguien Las cosas que ahora pudiera olvidar El libro de versos que yo te leía Los días felices que no volverá El día que puedas me mandas con alguien Las cosas queridas de mi propiedad Las cosasunes las tiras al aire Que vuelen sin rumbo Que no duelan mas El día que puedas me mandas con alguien Las cosas que ahora pudiera olvidar El libro de versos que yo te leía Los días felices que no volverá

 

Vertaling

Nu ga ik Herhaal het niet voor mij Ik verzamel de nodige dingen om naar een hotel te gaan Een pyjama, zeep, slippers, Een paar overhemden om niet terug te keren Nu ik wegga, herhaal het me niet Ik ben ook zoveel leugens beu Niet trouw te zijn Hier in deze tas past mijn leven Met haar op mijn rug ben ik weer vrij De dag dat je me met iemand kunt sturen De dingen die ik nu zou kunnen vergeten Het boek met verzen dat ik je voorlas De gelukkige dagen die niet meer terugkomen De dag dat je me met iemand kunt sturen De geliefde dingen van mijn eigendom Dingen die je maandag in de lucht gooit Laat ze doelloos vliegen Doe geen pijn meer, nooit meer Nu ga ik Herhaal het niet voor mij Ik ben ook zoveel leugens beu Niet trouw te zijn Hier in deze tas past mijn leven Met haar op mijn rug ben ik weer vrij De dag dat je me met iemand kunt sturen De dingen die ik nu zou kunnen vergeten Het boek met verzen dat ik je voorlas De gelukkige dagen die niet meer terugkomen De dag dat je me met iemand kunt sturen De geliefde dingen van mijn eigendom Dingen die je maandag in de lucht gooit Laat ze doelloos vliegen Dat ze geen pijn meer doen De dag dat je me met iemand kunt sturen De dingen die ik nu zou kunnen vergeten Het boek met verzen dat ik je voorlas De gelukkige dagen die niet meer terugkomen