Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmanuel jnr Songtekst: all to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmanuel jnr - all to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmanuel jnr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmanuel jnr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all to you .

Origineel

(1st Verse) *Lets do this* They say Either stand for something Or you fall for everything One who's not found a course to die ain't fit for living I remember when I couldn't see Past beyond this little me My little story Growing up in a christian home Thought this life I owned Characterized by selfishness Till it became a hellish mess Then you opened my eyes to see my foolishness, my weaknesses But you wouldn't leave me there Opened my heart to your mercies Your grace is The reason why my fears cease No more crises Here's where Christ is On Calvary was where you made the exchange, I'm changed So everything I am, will ever be I owe to you, it's true You gave your all for me I wanna give you mine. (Chorus) Speechless Anytime I think about the things you've done for me I get so Speechless I know I don't deserve Your love I know I don't deserve Your grace Oh teach me To love You To serve You With all my heart I surrender My all to You And I trust in You Cos I know You will never fail (2nd Verse) From the day I was born Out of the belle and gully of sin Came out a heart built ready to sin Never allowing it's depths to be clean In my folly Evil so cunning, deceiving, conniving and slimy I was broken Thought that the battles I fought and I won was all by me I was joking A big joker Thought in the past I was balling Never gave time to give glory Now all my blessings are stalling And I'm falling From glory and now that I am begging for You to control me I'm humbled and my heart is crawling Distractions in life trace me like paper trails I trading my pride so I don't miss the train Miss that day Miss your face Miss the fact that I would get saved Weapons down White flags up I'm surrendering all to You (Bridge) If you die today What's it gonna be when you meet with your maker oh You had the life Had the chance But was it too much to give Him what He gave ya Someday you gon be asking What was so important That you couldn't do the important? (Interlude) (Chorus) Speechless Anytime I think about the things you've done for me I get so Speechless I know I don't deserve your love I know I don't deserve your grace Oh teach me To love You To serve You With all my heart I surrender My all to You And I trust in You Cos I know You will never fail I know You will never fail

 

Vertaling

(1e couplet) *Lets do this* Ze zeggen Of je staat ergens voor Of je valt voor alles Iemand die geen manier heeft gevonden om te sterven, is niet geschikt om te leven. Ik weet nog dat ik niet verder kon kijken Verder dan deze kleine ik Mijn kleine verhaal Opgroeiend in een christelijk gezin Dacht dat dit leven dat ik bezat Gekenmerkt door egoïsme Tot het een helse puinhoop werd Toen opende U mijn ogen om mijn dwaasheid, mijn zwakheden te zien Maar U liet me daar niet achter. Opende mijn hart voor Uw genade. Uw genade is de reden waarom mijn angsten ophouden Geen crises meer Hier is waar Christus is Op Calvary was waar U de ruil maakte, ik ben veranderd Dus alles wat ik ben, zal ik ooit zijn heb ik aan jou te danken, dat is waar You gave your all for me Ik wil je het mijne geven. (Refrein) Sprakeloos Telkens als ik denk aan de dingen die je voor me gedaan hebt Ik krijg zo Sprakeloos Ik weet dat ik Uw liefde niet verdien Ik weet dat ik Uw genade niet verdien Oh leer mij van U te houden U te dienen Met heel mijn hart geef ik Mijn alles aan U En ik vertrouw op U Want ik weet dat U nooit zult falen (2e couplet) From the day I was born Uit de belle en goot van de zonde Kwam er een hart uit, klaar om te zondigen. Nooit toestaand zijn diepten schoon te maken In mijn dwaasheid Kwaad zo sluw, misleidend, bedrieglijk en slijmerig Ik was gebroken Dacht dat de gevechten die ik vocht en won allemaal door mij waren Ik maakte een grapje Een grote grappenmaker Dacht dat ik in het verleden aan het ballen was Nooit tijd gaf om glorie te geven Nu stagneren al mijn zegeningen En ik ben aan het vallen Van glorie en nu dat ik smeek voor U om mij te controleren Ik ben verootmoedigd en mijn hart kruipt Afleidingen in het leven volgen me als papieren sporen Ik verhandel mijn trots zodat ik de trein niet mis Mis die dag Je gezicht missen Mis het feit dat ik gered zou worden Wapens neer Witte vlaggen omhoog I'm surrender all to You (Brug) If you die today Wat zal het zijn als je je schepper ontmoet oh You had the life Had de kans But was it too much to give Him what He gave ya Op een dag zul je je afvragen Wat was zo belangrijk Dat je het belangrijke niet kon doen? (Intermezzo) (refrein) Sprakeloos Anytime I think about the things you've done for me word ik zo Sprakeloos I know I don't deserve your love Ik weet dat ik Uw genade niet verdien Oh leer mij van U te houden U te dienen Met heel mijn hart geef ik Mijn alles aan U En ik vertrouw op U Want ik weet dat U nooit zult falen Ik weet dat U nooit zult falen