Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmanuel Songtekst: la chica de humo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmanuel - la chica de humo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la chica de humo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmanuel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmanuel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la chica de humo .

Origineel

Aunque no se quin es Lo deben saber mis pies La sigueno las ratas A la flauta de Hamelin Para perderla despus No quiero hablar de este tema Pero es mi mayor problema Ella est siempre en portada A toda plana y en la maana En el diario de mis penas Ahaaaah Me entiende, me tantea Ahaaaah Se enciende, coquetea Se evapora CORO: Y yo que s dnde va, donde vive Y todo est mal y siempre es igual Y yo que s, que no soy detective La paso fatal Mi chica de humo Mi chica de humo No escucho cuando hablo yo Sus ojos dicen que no Y luego me contradice por placer Para hacer que un da me ruborice Uhhh Yo ya deje atrs los veinte Y ella probablemente No estamos para jugar No me va a transformar En crucigrama viviente Ahaaaah Me entiende, me tantea Ahaaaah Se enciende, coquetea, Se evapora CORO: Y yo que s dnde va donde vive Y todo est mal y siempre es igual Y yo que s, yo no soy detective La paso fatal Mi chica de humo Mi chica de humo (2) CORO Chica: Y quien te crees que eres t, siempre tu siempre igual y siempre est todo mal Y quien te crees que eres t, siempre tu siempre igual y siempre est todo mal Y quien te crees que eres t, siempre tu siempre igual y siempre est todo mal Ahaaaah Me entiende, me tantea Ahaaaah Se enciende, coquetea Se evapora CORO: Y yo que s dnde va, donde vive Y todo est mal y siempre es igual Y yo que s que no soy detective La paso fatal Mi chica de humo Mi chica de humo (2)

 

Vertaling

Hoewel ik niet weet wie het is Mijn voeten moeten het weten De ratten volgen haar niet Naar Hamelins fluit Om haar later te verliezen Ik wil niet over dit onderwerp praten Maar het is mijn grootste probleem Ze staat altijd op de cover Vol vuur en in de ochtend In het dagboek van mijn verdriet Ahaaaah Hij begrijpt me, hij tast me Ahaaaah Zet aan, flirt Verdampt REFREIN: En ik weet waar hij heen gaat, waar hij woont En alles klopt niet en het is altijd hetzelfde En ik weet dat ik geen detective ben De fatale stap Mijn rookmeisje Mijn rookmeisje Ik luister niet als ik spreek Zijn ogen zeggen nee En dan spreekt het me voor mijn plezier tegen Om me op een dag te laten blozen Uhhh Ik heb de twintig al achter me gelaten En waarschijnlijk ook We mogen niet spelen Het zal me niet veranderen In levende kruiswoordpuzzel Ahaaaah Hij begrijpt me, hij tast me Ahaaaah Zet aan, flirt, Verdampt REFREIN: En ik weet waar hij naartoe gaat, waar hij woont En alles klopt niet en het is altijd hetzelfde En ik weet het, ik ben geen detective De fatale stap Mijn rookmeisje Mijn rookmeisje (2) CHORUS Meisje: En wie denk je dat je bent, altijd jij altijd hetzelfde en alles is altijd fout En wie denk je dat je bent, altijd jij altijd hetzelfde en alles is altijd fout En wie denk je dat je bent, altijd jij altijd hetzelfde en alles is altijd fout Ahaaaah Hij begrijpt me, hij tast me Ahaaaah Zet aan, flirt Verdampt REFREIN: En ik weet waar hij heen gaat, waar hij woont En alles klopt niet en het is altijd hetzelfde En ik weet dat ik geen detective ben De fatale stap Mijn rookmeisje Mijn rookmeisje (2)