Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmanuel moire Songtekst: ce qui me vient

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmanuel moire - ce qui me vient ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ce qui me vient? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmanuel moire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmanuel moire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ce qui me vient .

Origineel

C'est une fêlure ou un festin La démesure, un dernier train Les commissures et le chagrin C'est tout ce qui me vient C'est un voyage, un méridien C'est le partage, deux dans le bain Une simple page et le mot fin C'est tout ce qui me vient C'est tout ce qui me vient C'est la promesse et l'incertain Tout ce qu'on laisse en clandestin C'est tout ce qui me vient C'est une adresse ou un parfum C'est ma richesse quand je n'ai rien C'est tout ce qui me vient C'est un empire ou presque rien Un point de mire le mien, le tien Des souvenirs et le prochain C'est tout ce qui me vient C'est veiller tard dans le jardin Le dérisoire, le quotidien C'est ton départ un soir de juin C'est tout ce qui me vient C'est la promesse et l'incertain Tout ce qu'on laisse en clandestin C'est tout ce qui me vient C'est une adresse ou un parfum C'est ma richesse quand je n'ai rien C'est tout ce qui me vient Ce qui me vient C'est te revoir et le venin L'envie d'y croire ou le déclin C'est tout ce qui me vient C'est mon adresse et ton parfum Le jour qui baisse au lendemain C'est tout ce qui me vient C'est la tendresse ou le destin La pluie qui cesse nos deux chemins Comme rien ne presse je prends ta main C'est tout ce qui me tient

 

Vertaling

Het is een feest of een feest De maatregel, een laatste trein De commissarissen en het verdriet Het is alles wat ik kan bedenken Het is een reis, een middenweg Het is delen, twee in het bad Een enkele bladzijde en het laatste woord Het is alles wat ik kan bedenken Het is alles wat in me opkomt Het is de belofte en de onzekerheid Alles wat is achtergebleven Het is alles wat in me opkomt Het is een adres of een parfum Het is mijn rijkdom als ik niets heb Het is alles wat in me opkomt Het is een imperium of bijna niets Een focus van mij, van jou Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Het is alles wat in me opkomt Het is laat opblijven in de tuin Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Het is alles wat ik kan bedenken Het is de belofte en de onzekerheid Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Het is alles wat in me opkomt Het is een adres of een parfum Het is mijn rijkdom als ik niets heb Het is alles wat in me opkomt Wat naar me toekomt Het is jou weer te zien en het gif De wens om te geloven of de achteruitgang Het is alles wat in me opkomt Het is mijn adres en jouw parfum De dag die overgaat in de volgende dag Het is alles wat in me opkomt Het is tederheid of het lot De regen die onze twee paden stopt Ik laat je niet in de steek. Het is alles wat me vasthoudt