Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmelie de forest Songtekst: what are you waiting for

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmelie de forest - what are you waiting for ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what are you waiting for? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmelie de forest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmelie de forest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what are you waiting for .

Origineel

The sidewalk is empty We're standing all alone here The street light casts a glow on your face I wish I was so much braver Maybe if you were braver too This would all be up to you What are you waiting for? Why don't you move in closer? What are you waiting for? Don't leave me standing on my own You're making me insecure Prove me wrong and win me over What are you waiting for? It's raining I'm aching for you as my shelter Take me in and keep me safe I guess I want you 'cause I can't have you Who decided all these rules When it's only up to you? What are you waiting for? Why don't you move in closer? What are you waiting for? Don't leave me standing on my own You're making me insecure Prove me wrong and win me over What are you waiting for? Here I go again This is where I stand, yeah There is nothing you can lose What are you waiting for? Why don't you move in closer? What are you waiting for? Don't leave me standing on my own You're making me insecure Prove me wrong and win me over What are you waiting for? What are you waiting for? Why don't you move in closer? What are you waiting for? Don't leave me standing on my own You're making me insecure Prove me wrong and win me over What are you waiting for? It's raining I'm aching for you as my shelter Take me in and keep me safe

 

Vertaling

De stoep is leeg We staan ??hier helemaal alleen De straatlantaarn werpt een gloed op je gezicht Ik wou dat ik zo moediger was Misschien als jij ook moediger was Dit is allemaal aan jou Waar wacht je op? Waarom kom je niet dichterbij? Waar wacht je op? Laat me niet alleen staan Je maakt me onzeker Bewijs me verkeerd en overtuig me Waar wacht je op? Het regent Ik verlang naar je als mijn schuilplaats Breng me binnen en bescherm me Ik denk dat ik je wil, want ik kan je niet hebben Wie heeft al deze regels bepaald Als het alleen aan jou ligt? Waar wacht je op? Waarom kom je niet dichterbij? Waar wacht je op? Laat me niet alleen staan Je maakt me onzeker Bewijs me verkeerd en overtuig me Waar wacht je op? Hier ga ik weer Dit is waar ik sta, ja Je kunt niets verliezen Waar wacht je op? Waarom kom je niet dichterbij? Waar wacht je op? Laat me niet alleen staan Je maakt me onzeker Bewijs me verkeerd en overtuig me Waar wacht je op? Waar wacht je op? Waarom kom je niet dichterbij? Waar wacht je op? Laat me niet alleen staan Je maakt me onzeker Bewijs me verkeerd en overtuig me Waar wacht je op? Het regent Ik verlang naar je als mijn schuilplaats Breng me binnen en bescherm me