Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmerson nogueira Songtekst: unchain my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmerson nogueira - unchain my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unchain my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmerson nogueira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmerson nogueira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unchain my heart .

Origineel

Unchain my heart (unchain my heart). Baby let me be (unchain my heart). Unchain my heart (unchain my heart). 'Cause you don't care about me (unchain my heart). You've got me sewed up like a pillow case. But you let my love go to waste so. Unchain my heart, oh please, please, set me free. Unchain my heart, (unchain my heart). Baby let me go (unchain my heart). Unchain my heart, (unchain my heart). 'Cause you don't love me no more (unchain my heart). Ev'ry time I call you on the phone. Some fella tells me that you're not at home so. Unchain my heart, oh please, please, set me free. I'm under your spell (I'm under your spell). Like a man in a trance (like a man in a trance). But I know damn well (but I know damn well). That I don't stand a chance (that I don't stand a chance). So unchain my heart (unchain my heart). Let me go my way (unchain my heart). Unchain my heart (unchain my heart). You worry me night and day (unchain my heart). Why lead me through a life of misery. When you don't care a bag of beans for me. So unchain my heart, oh please, please, set me free. I'm under your spell (I'm under your spell). Like a man in a trance (like a man in a trance). But I know damn well (but I know damn well). That I don't stand a chance (that I don't stand a chance). So unchain my heart (unchain my heart). Let me go my way (unchain my heart). Unchain my heart (unchain my heart). You worry me night and day (unchain my heart). Why lead me through a life of misery. When you don't care a bag of beans for me. So unchain my heart, please, please set me free. (please set me free). Oh won't you set me free. (please set me free). Woah, set me free. (please set me free). Woowow, set me free little darlin. (please set me free)

 

Vertaling

Ontketen mijn hart (unchain my heart). Baby let me be (ontketen mijn hart). Ontketen mijn hart (unchain my heart). Want je geeft niets om mij. Je hebt me genaaid als een kussensloop. Maar je laat mijn liefde zo verloren gaan. Ontketen mijn hart, oh alsjeblieft, alsjeblieft, bevrijd me. Ontketen mijn hart, (ontketen mijn hart). Baby laat me gaan (ontketen mijn hart). Ontketen mijn hart, (ontketen mijn hart). 'Cause you don't love me no more (ontketen mijn hart). Elke keer als ik je bel aan de telefoon. Een kerel vertelt me dat je niet thuis bent. Unchain my heart, oh please, please, set me free. I'm under your spell (Ik ben betoverd door jou). Like a man in a trance (als een man in trance). Maar ik weet verdomd goed (maar ik weet verdomd goed). That I don't stand a chance (dat ik geen schijn van kans heb). Dus ontketen mijn hart (unchain my heart). Laat me gaan mijn weg (ontketenen mijn hart). Ontketen mijn hart (unchain my heart). Je maakt me bezorgd dag en nacht (ontketen mijn hart). Waarom leidt mij door een leven van ellende. Als je niet de zorg een zak bonen voor mij. Dus ontketen mijn hart, oh alsjeblieft, alsjeblieft, laat me vrij. I'm under your spell (Ik ben betoverd door jou). Like a man in a trance (als een man in trance). Maar ik weet verdomd goed (maar ik weet verdomd goed). That I don't stand a chance (dat ik geen schijn van kans heb). Dus ontketen mijn hart (unchain my heart). Laat me gaan mijn weg (ontketenen mijn hart). Ontketen mijn hart (unchain my heart). Je maakt me bezorgd dag en nacht (ontketen mijn hart). Waarom leidt mij door een leven van ellende. Als je niet de zorg een zak bonen voor mij. Dus ontketen mijn hart, alsjeblieft, bevrijd me. (Alsjeblieft laat me vrij). Oh wil je me niet bevrijden. (Please set me free). Woah, laat me vrij. (Please set me free). Woowow, maak me los kleine schat. (please set me free)