Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmure Songtekst: umar dumps dormammu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmure - umar dumps dormammu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van umar dumps dormammu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals umar dumps dormammu .

Origineel

I'm a giver of life Then your a stealer of souls Why would you do this to me? Purification. I cut my fucking ties. I swear I'm through with you. I guess your whole life is a lie. Poor Dormammu. No one loves me. I couldn't get over how quick you said goodbye. And so I sit and question why am I alive? So I called you in the middle of the night. Just to hear you say hello one last time.

 

Vertaling

Ik ben een gever van leven Dan ben jij een zielensteler. Waarom doe je me dit aan? Zuivering. Ik verbreek mijn verdomde banden. Ik zweer dat ik klaar met je ben. Ik denk dat je hele leven een leugen is. Arme Dormammu. Niemand houdt van me. Ik kon er niet over uit hoe snel je afscheid nam. En dus zit ik en vraag me af waarom ik nog leef? Dus belde ik je in het midden van de nacht. Alleen om je nog een laatste keer gedag te horen zeggen.