Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmy the great Songtekst: don t call me mrs christmas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmy the great - don t call me mrs christmas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t call me mrs christmas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmy the great! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmy the great en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t call me mrs christmas .

Origineel

When I first met you You said you would Always love me If I would just be good I thought we'd go through life Your hand in mine But this house is empty now It must be Christmas time I feel my love is dying Outside the reindeer flying So I just watch them disappear Don't call me Christmas, I don't love you anymore Gave my whole life to you and what do I get? I'm just so lonely Go spread your happiness around the globe but you should know That I won't wait for you, you'll have to get a new Mrs. Christmas You bring your presents Around the world But what do you get up to With all those other girls? Tell them you'll give them Anything they wish And then you move on To someone else's list I was the first one to fall The one that you took north And now I'm stuck here on my own Don't call me Christmas, I don't love you anymore Gave my whole life to you and what do I get? I'm just so lonely Go spread your happiness around the globe but you should know That I won't wait for you, you'll have to get a new Mrs. Christmas You promised me paradise But here I am in the snow and ice My heart froze many years ago Another Christmas eve alone Don't call me Christmas, I don't love you anymore Gave my whole life to you and what do I get? I'm just so lonely Go spread your happiness around the globe but you should know That I won't wait for you, you'll have to get a new Mrs. Christmas

 

Vertaling

Toen ik je voor het eerst ontmoette zei je dat je altijd van me zou houden Als ik gewoon braaf zou zijn Ik dacht dat we door het leven zouden gaan Jouw hand in de mijne Maar dit huis is nu leeg Het moet kersttijd zijn Ik voel dat mijn liefde sterft Buiten vliegen de rendieren Dus ik kijk toe hoe ze verdwijnen Noem me geen Kerstmis, ik hou niet meer van je Ik heb m'n hele leven aan jou gegeven en wat krijg ik? Ik ben zo eenzaam Ga je geluk over de wereld verspreiden maar je moet weten dat ik niet op je wacht, je zult een nieuwe moeten zoeken Mevrouw Kerstmis Jij brengt je cadeautjes over de hele wereld Maar wat doe je Met al die andere meisjes? Zeg ze dat je ze geeft Alles wat ze maar willen En dan ga je verder Naar de lijst van iemand anders Ik was de eerste die viel Degene die je naar het noorden bracht En nu zit ik hier vast in m'n eentje Noem me geen Kerstmis, ik hou niet meer van je Ik heb m'n hele leven aan jou gegeven en wat krijg ik? Ik ben gewoon zo eenzaam Ga je geluk over de wereld verspreiden, maar je moet weten dat ik niet op je wacht, je zult een nieuwe moeten zoeken Mevrouw Kerstmis Je hebt me het paradijs beloofd Maar hier ben ik in de sneeuw en het ijs Mijn hart bevroor vele jaren geleden Weer een kerstavond alleen Noem me geen Kerstmis, ik hou niet meer van je Ik heb m'n hele leven aan jou gegeven en wat krijg ik? Ik ben zo eenzaam Ga je geluk over de wereld verspreiden maar je moet weten dat ik niet op je wacht, je zult een nieuwe moeten nemen Mevrouw Kerstmis