Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmylou harris Songtekst: hot burrito no. 2

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmylou harris - hot burrito no. 2 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hot burrito no. 2? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmylou harris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmylou harris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hot burrito no. 2 .

Origineel

Yes, you loved me and you sold my clothes I love you, but that's the way that it goes So it goes Yes, you know how I feel So it goes It just couldn't be real And we know it's wrong And I don't think it's gonna go on When I come home carrying my shoes I've been waiting to tell you some news And you want me home all night And you don't want another fight But you better love Find some love You better love me, Jesus Christ Yes, you loved me and you sold all my clothes I love you, baby, but that's the way that it goes So it goes I guess you know how I feel So it goes Yes, it couldn't be real And you want me home all night You just don't want another fight But you better love Find some love Love me baby, Jesus Christ...

 

Vertaling

Ja, je hield van me en je verkocht mijn kleren Ik hou van je, maar dat is de manier waarop het gaat Zo gaat het Ja, je weet hoe ik me voel Zo gaat het Het kon gewoon niet echt zijn And we know it's wrong And I don't think it's gonna go on When I come home carrying my shoes Ik heb gewacht om je wat nieuws te vertellen En je wilt me de hele nacht thuis hebben En je wilt niet nog een ruzie But you better love Vind wat liefde Je kunt beter van me houden, Jezus Christus Ja, je hield van me en je verkocht al mijn kleren Ik hou van je, schatje, maar zo gaat het nu eenmaal Zo gaat het Ik denk dat je weet hoe ik me voel Zo gaat het Ja, het kan niet echt zijn En je wilt me de hele nacht thuis hebben Je wilt gewoon niet nog een ruzie But you better love Vind wat liefde Hou van me baby, Jezus Christus...