Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmylou harris Songtekst: wondering

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmylou harris - wondering ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wondering? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmylou harris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmylou harris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wondering .

Origineel

WONDERING (Joe Werner) « © '51 Unichappell Music, BMI » Wondering wondering who's kissing you Wondering just wondering if you're wondering too Every hour through the day since you went away I've been wondering yes wondering if you're wondering too I pray every night to the good Lord above To send back to me the one I really love (Wondering wondering) who's kissing you (Wondering just wondering) if you're wondering too I pray every night... Every hour through the day since you've been away I've been wondering yes wondering if you're wondering too

 

Vertaling

WONDERING (Joe Werner) "© '51 Unichappell Music, BMI Wondering wondering who's kissing you Wondering just wondering if you're wondering too Every hour through the day since you went away Ik vraag me af, ja ik vraag me af of jij je dat ook afvraagt Ik bid elke nacht tot de goede Heer boven om degene waar ik echt van hou naar me terug te sturen (Benieuwd wie jou aan het kussen is) (Wondering just wondering) if you're wondering too Ik bid elke nacht... Elk uur van de dag sinds je weg bent I've been wondering yes wondering if you're wondering too