Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: emmylou harris Songtekst: you made a memory of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: emmylou harris - you made a memory of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you made a memory of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van emmylou harris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van emmylou harris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you made a memory of me .

Origineel

I see a million old memories each day That remind me of what used to be My aching heart tells me they are here to stay Since you made a memory of me I tossed and I turned night after night Those memories just won't let me sleep The flame in my heart is still burning bright Though you made a memory of me I passed by the house we once loved in For a glimpse of what I thought was our dream But these days I find the dream was all mine Cause you made a memory of me I passed by the house we once loved in For a glimpse of what I thought was our dream But these days I find the dream was all mine Cause you made a memory of me

 

Vertaling

Ik zie elke dag een miljoen oude herinneringen Die me herinneren aan hoe het vroeger was Mijn pijnlijke hart zegt me dat ze hier zijn om te blijven Sinds jij een herinnering aan mij maakte Ik draaide en keerde nacht na nacht Die herinneringen laten me maar niet slapen De vlam in mijn hart brandt nog steeds fel Hoewel je een herinnering aan mij hebt gemaakt Ik passeerde het huis waar we ooit van hielden Voor een glimp van wat ik dacht dat onze droom was Maar deze dagen vind ik dat de droom alleen van mij was Want je hebt een herinnering aan mij gemaakt Ik passeerde het huis waar we ooit van hielden Voor een glimp van wat ik dacht dat onze droom was Maar deze dagen vind ik dat de droom alleen van mij was Omdat jij een herinnering aan mij hebt gemaakt