Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: empire cast Songtekst: can t truss em

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: empire cast - can t truss em ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can t truss em? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van empire cast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van empire cast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can t truss em .

Origineel

[Verse 1] Fellas if you clever, trust a lady never Have you thinkin' back and wishin' that you never met her See her in that fitted dress and you know it's designer She fill it out nice, but the devil wears Prada So no, no, no, I will never ever trust her mayne Get out my way chick cause' I already know the game If you tryna' talk to me, I'm on my college football In other words, I'mma act like I don't Norte Dame Cause you been known to play the field like Norte Dame I hate ya' face, hate ya' style, just to make it plain Back then they told me Trix are for kids And you been layin' on your back tricks told me ever since Ha, I thought I had it all made 'Til you left me on my own, like Lebron did Wade I ain't trippin' off these broads, man I'm goin' get paid They goin' learn in a minute cause they all gettin' slayed [Hook] I don't trust 'em Man these broads ain't about nothin' Don't call me, no text, no discussion They all phony and that's why I don't trust 'em They all phony and that's why I don't trust 'em Stand too long, getcha' seat tookin' Stab you right in the back, soon as you ain't lookin' They all phony and that's why I don't trust 'em I don't, I don't trust 'em I don't, I don't, I don't trust 'em, no [Verse 2] If I drowned I believe you will leave me there floatin' I wouldn't trust you to throw a rock in the ocean Speakin' of water, you fluid with the foolishness Just like H2O, without the 2 in it Damn these women all about the drama these days hard to even trust your mama these days Gotta watch my back, might get jacked Make the wrong move, I just might get capped Bump that, I'm on a killin' spree I gotta keep the flow tight I never heard of in my whole life I guess that's just the meaning that we all know about You brought me in this world and you take me right out Right, right Wicked witch of the land Middle finger to a chick whoever sabotage a man Cause ya'll goin' learn today, ya'll goin learn today Go to hell with gasoline and you burn right away, ow [Hook] I don't trust 'em Man these broads ain't about nothin' Don't call me, no text, no discussion They all phony and that's why I don't trust 'em They all phony and that's why I don't trust 'em Stand too long, getcha' seat tookin' Stab you right in the back, soon as you ain't lookin' They all phony and that's why I don't trust 'em I don't, I don't trust 'em I don't, I don't, I don't trust 'em, no

 

Vertaling

[Verse 1] Fellas if you clever, trust a lady never Denk je terug en wens je dat je haar nooit ontmoet had Zie haar in die jurk en je weet dat het een ontwerper is Ze vult het mooi in, maar de duivel draagt Prada Dus nee, nee, nee, ik zal haar nooit vertrouwen Ga uit mijn weg chick want ik ken het spel al Als je met me probeert te praten, ben ik met mijn college football bezig Met andere woorden, ik ga doen alsof ik Norte Dame niet ken. Cause you been known to play the field like Norte Dame Ik haat je gezicht, haat je stijl, gewoon om het duidelijk te maken Toen vertelden ze me dat Trix voor kinderen was En sindsdien lig je op je rug en vertellen ze me dat Ha, ik dacht dat ik het helemaal gemaakt had Tot je me in de steek liet, zoals Lebron bij Wade Ik ga niet trippen met deze meiden, man ik ga betaald krijgen Ze gaan het zo leren want ze worden allemaal afgemaakt [Hook] I don't trust 'em Man deze meiden gaan nergens over Bel me niet, geen sms, geen discussie Ze zijn allemaal nep en dat is waarom ik ze niet vertrouw Ze zijn allemaal nep en daarom vertrouw ik ze niet Sta je te lang, neem je plaats in Steken je recht in de rug, zodra je niet kijkt Ze zijn allemaal nep en daarom vertrouw ik ze niet Ik vertrouw ze niet, ik vertrouw ze niet I don't, Ik vertrouw ze niet, ik vertrouw ze niet, no [Verse 2] If I drowned I believe you will leave me there floatin' Ik zou je niet vertrouwen om een steen in de oceaan te gooien Over water gesproken, je vloeit met de dwaasheid Just like H2O, without the 2 in it Verdomd die vrouwen, alles draait tegenwoordig om drama. Moeilijk om tegenwoordig je moeder te vertrouwen. Gotta watched my back, might get jacked Als ik een verkeerde beweging maak, word ik misschien gepakt. Bump dat, ik ben op een killin 'spree I gotta keep the flow tight Nooit van gehoord in mijn hele leven Ik denk dat dat gewoon de betekenis is die we allemaal kennen Je bracht me in deze wereld en je haalt me er zo weer uit Juist, juist. Boze heks van het land Middelvinger naar een meid die een man saboteert Want je gaat het vandaag leren, je gaat het vandaag leren Go to hell with gasoline and you burn right away, ow [Hook] I don't trust 'em Man deze meiden gaan nergens over Bel me niet, geen sms, geen discussie Ze zijn allemaal nep en dat is waarom ik ze niet vertrouw Ze zijn allemaal nep en daarom vertrouw ik ze niet Sta je te lang, neem je plaats in Steken je recht in de rug, zodra je niet kijkt Ze zijn allemaal nep en daarom vertrouw ik ze niet I don't, I don't trust 'em Ik vertrouw ze niet, ik vertrouw ze niet, nee