Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: en vogue Songtekst: dissed him

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: en vogue - dissed him ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dissed him? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van en vogue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van en vogue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dissed him .

Origineel

HOOK I dissed him, now I miss him But I miss him because I dissed him But he done me wrong and I'm not that strong To resist him, so I kissed him Should I have kissed him when I dissed him? Should I have dissed him but I only miss him? I don't really know but I'm all alone And I miss him, I really miss him Now that he's gone out of my life I don't know whether to laugh or to cry It cuts like a knife, everytime we say goodbye I wanna die (No) He's so deserving, but he's so self serving He made me so mad, I know it's sad Cuz now I want him so bad But he lied to me and he knows that that shit ain't gonna fly with me So, I HOOK Weeks come by, he doesn't show I can't breathe no more and my heart is aching so Confuse emotions in every way And if I could have him here then I'd see better days If he could see what he's done to me I can't sleep and I can't eat and I'm on my knees Begging the Lord to find my love and send him back Cuz now I realize he was the apple of my eye HOOK So what do I do? I'm so in love with you but somethings got to change Can't go on this way I spent plenty nights trying to make it right Cause I love you boy and I want you in my life It's like a melody in a song that's haunting me The memories of deceit makes it hard for us to be I need a little discipline in my life Cuz my soul I won't sacrifice HOOK AND AD LIB

 

Vertaling

HOOK Ik dissed hem, nu mis ik hem Maar ik mis hem omdat ik hem dissed Maar hij deed me onrecht en ik ben niet zo sterk Om hem te weerstaan, dus kuste ik hem Had ik hem moeten kussen toen ik hem dissed? Had ik hem moeten beledigen maar ik mis hem alleen? Ik weet het niet echt maar ik ben helemaal alleen En ik mis hem, ik mis hem echt. Nu dat hij uit mijn leven is verdwenen Ik weet niet of ik moet lachen of huilen. Het snijdt als een mes, elke keer als we afscheid nemen Ik wil sterven (Nee) Hij verdient het zo, maar hij is zo egoïstisch. Hij heeft me zo kwaad gemaakt, ik weet dat het triest is Cuz now I want him so bad Maar hij heeft tegen me gelogen en hij weet dat die onzin niet opgaat bij mij. Dus, ik... HOOK Weken gaan voorbij, hij komt niet opdagen. Ik kan niet meer ademen en mijn hart doet zo'n pijn Verwarrende emoties op elke manier En als ik hem hier kon hebben dan zou ik betere dagen zien Als hij kon zien wat hij me heeft aangedaan Ik kan niet slapen en ik kan niet eten en ik zit op mijn knieën smekend aan de Heer om mijn liefde te vinden en hem terug te sturen Want nu realiseer ik me dat hij mijn oogappel was. HOOK Dus wat moet ik doen? Ik ben zo verliefd op je, maar er moet iets veranderen. Ik kan zo niet doorgaan. Ik heb nachtenlang geprobeerd om het goed te maken. Want ik hou van je jongen en ik wil je in mijn leven Het is als een melodie in een liedje dat me achtervolgt De herinneringen aan bedrog maken het moeilijk voor ons om te zijn Ik heb een beetje discipline nodig in mijn leven Cuz my soul I won't sacrifice HOOK AND AD LIB