Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: end of green Songtekst: mirror

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: end of green - mirror ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mirror? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van end of green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van end of green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mirror .

Origineel

my obsession for a resurrection has opened my sorrowfilled heart but my solution let me crawl deeper and i'll be walking alone in the dark i'ts not an ordinary salvation i rejoice my life in the dark but when the sky comes down my heart could feel colder it's always frozen in the sun

 

Vertaling

mijn obsessie voor een wederopstanding heeft mijn bedroefd hart geopend maar mijn oplossing laat me dieper kruipen en ik zal alleen in het donker lopen het is geen gewone verlossing ik verheug me op mijn leven in het donker maar als de hemel naar beneden komt kan mijn hart kouder aanvoelen het is altijd bevroren in de zon