Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: endless hallway Songtekst: grey flats

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: endless hallway - grey flats ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van grey flats? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van endless hallway! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van endless hallway en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals grey flats .

Origineel

it was over and i felt a hand run over my head and the wind came and it brought me to the surface of the sand and i realize that you are here to help me understand i have a brother (spit at the sea) they were after us, the walls are gone, the pipes are hanging all the money left and you were lost and we were hiding so i take this time, a time to breathe for all the days they're gone to find another only this now, only this now spit at the sea

 

Vertaling

Het was voorbij en ik voelde een hand over mijn hoofd gaan. en de wind kwam en hij bracht me naar de oppervlakte van het zand en ik realiseer me dat jij hier bent om me te helpen begrijpen. dat ik een broer heb. (spuug in de zee) ze zaten achter ons aan, de muren zijn weg, de pijpen hangen Al het geld is weg en jij was verloren en wij verstopten ons. Dus neem ik deze tijd, een tijd om te ademen voor al de dagen dat ze weg zijn. om een ander te vinden. Alleen dit nu, alleen dit nu. spuug op de zee.