Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enemy you Songtekst: lord of the flies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enemy you - lord of the flies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lord of the flies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enemy you! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enemy you en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lord of the flies .

Origineel

I'm wearing my hands to the bone I can't stop thinking and it's just because I'm human Taking no comfort that I know An unknown number in this countless swarming million I keep dreaming of the places where I used to spend my days And they're the places where the children run and play Take me to that place I think I've nearly had my time take me to that place I wait to dance with the lord of the flies

 

Vertaling

Ik draag mijn handen tot op het bot Ik kan niet stoppen met denken en het is gewoon omdat ik een mens ben Geen troost nemen dat ik weet Een onbekend nummer in deze ontelbare zwermende miljoen Ik blijf dromen van de plaatsen waar ik vroeger mijn dagen doorbracht En het zijn de plaatsen waar de kinderen rennen en spelen Breng me naar die plaats Ik denk dat ik bijna mijn tijd heb gehad Breng me naar die plaats Ik wacht om te dansen met de heer van de vliegen