Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: engelbert humperdinck Songtekst: quando, quando, quando

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: engelbert humperdinck - quando, quando, quando ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quando, quando, quando? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van engelbert humperdinck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van engelbert humperdinck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quando, quando, quando .

Origineel

Tell me when will you be mine Tell me quando, quando, quando We can share a love divine Please don't make me wait again When will you say yes to me? Tell me quando, quando, quando You mean happiness to me Oh my love, please tell me when Every moment's a day Every day seems a lifetime Let me show you the way To a joy beyond compare I can't wait a moment more Tell me quando, quando, quando Say it's me that you adore And then darlin', tell me when Every moment's a day Every day seems a lifetime Let me show you the way To a joy beyond compare I can't wait a moment more Tell me quando, quando, quando Say it's me that you adore And then darlin', tell me when Oh my darlin', tell me when My darlin', tell me when, when

 

Vertaling

Zeg me wanneer je de mijne zult zijn Zeg me quando, quando, quando We kunnen een goddelijke liefde delen Laat me alsjeblieft niet weer wachten Wanneer zeg je ja tegen mij? Zeg me quando, quando, quando Jij betekent geluk voor mij Oh mijn liefste, vertel me alsjeblieft wanneer Elk moment is een dag Elke dag lijkt een heel leven Laat me je de weg tonen Naar een vreugde die niet te vergelijken is Ik kan geen moment meer wachten Zeg me quando, quando, quando Say it's me that you adore En dan schat, vertel me wanneer Every moment's a day Elke dag lijkt een heel leven Laat me je de weg tonen To a joy beyond compare I can't wait a moment more Zeg me quando, quando, quando Say it's me that you adore En dan schat, zeg me wanneer Oh mijn schat, vertel me wanneer Mijn schat, vertel me wanneer, wanneer