Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: engelbert humperdinck Songtekst: yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: engelbert humperdinck - yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van engelbert humperdinck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van engelbert humperdinck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yours .

Origineel

Yours till the stars have no glory Yours till the birds fail to sing Yours till the end of life's story This pledge to you, dear, I bring Yours in the gray of December Here or on far distant shores I've never loved anyone the way I love you How could I, when I was born to be just yours? Yours till the birds fail to sing This pledge to you, dear, I bring Yours in the gray of December Here or on far distant shores I've never loved anyone the way I love you How could I, when I was born to be just yours?

 

Vertaling

Van jou tot de sterren geen glorie meer hebben Van jou tot de vogels niet meer zingen Van jou tot het einde van het levensverhaal Deze belofte aan jou, liefste, breng ik de jouwe in het grijs van december Hier of op verre kusten Ik heb nooit van iemand gehouden zoals ik van jou hou Hoe zou ik dat kunnen, als ik geboren ben om alleen van jou te zijn? Van jou tot de vogels niet meer zingen Deze belofte aan jou, liefste, breng ik De jouwe in het grijs van december Hier of op verre kusten Ik heb nooit van iemand gehouden zoals ik van jou hou Hoe zou ik dat kunnen, als ik geboren ben om alleen van jou te zijn?