Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: engelina Songtekst: stay by

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: engelina - stay by ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay by? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van engelina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van engelina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay by .

Origineel

Stay tonight Let the moment be forever I dont want to force your heart to Stay tonight If we make it last together Everything is gonna be alright I know the tables turned I felt my fingers burn And if you let me go Im just a fragile soul Do you believe in destiny And second chances Stay tonight Let the moment be forever I dont want to force your heart to Stay tonight If we make it last together Everything is gonna be alright Stay tonight Let the moment be forever I dont want to force your heart to Stay tonight If we make it last together Everything is gonna be alright

 

Vertaling

Blijf vannacht Laat het moment voor altijd zijn Ik wil je hart niet dwingen om Vanavond te blijven. Als we het samen uithouden Alles komt goed. Ik weet dat de rollen omgedraaid zijn. Ik voelde mijn vingers branden En als je me laat gaan Ik ben maar een fragiele ziel Geloof jij in het lot En tweede kansen Blijf vannacht Laat het moment voor altijd zijn Ik wil je hart niet dwingen om Vanavond blijven Als we het samen uithouden Alles zal goed komen Blijf vanavond. Laat het moment voor altijd zijn Ik wil je hart niet dwingen om Blijf vanavond. Als we het samen uithouden Zal alles goed komen